Αρχειο

Tρεις ημέρες γεμάτες tattoo

Πήγαμε στο 9ο International Athens Convention

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 527
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97620-218614.jpg

Η καρδιά του παγκόσμιου tattoo χτύπησε από Παρασκευή μέχρι Κυριακή στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου. Τρεις μέρες με συνεχή ροή κόσμου, βόλτες στα περίπτερα, ενημέρωση, παράλληλες δράσεις και το ασταμάτητο βουητό των μηχανημάτων που έχυναν μελάνι.

Με τη συμμετοχή πολυάριθμων tattoo artists της εγχώριας σκηνής, με έντονη την ιταλική παρουσία που συμμετείχε με τους κορυφαίους καλλιτέχνες της γειτονικής χώρας όπως ο Marco Schiavo (ex-AB Normal και τώρα Void) αλλά και τους τοπ Αμερικανούς του είδους Nikko Hurtado, Jamie Schene, Carlos Rojas και Norm Will Rise. Στο πλαίσιο των παράλληλων με το διαγωνιστικό μέρος εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακά skate contests στο «θεωρείο» της αρένας, επιδείξεις body art ασπρόμαυρου και έγχρωμου, dance shows, διαγωνισμοί ζωγραφικής, μακιγιάζ και συναυλίες. Τέλος, το dance crew Monkey Business (supported by Vans) πραγματοποίησε ακόμα μία εκρηκτική εμφάνιση στο stage του convention, ξεσηκώνοντας το κοινό με τους hip-hop ρυθμούς του.

image

Ακόμα υπήρχαν περίπτερα piercing, κοσμημάτων σώματος, barber shops και φυσικά όλες οι εξαίρετες παρουσίες του αθηναϊκού crowd: από σωσίες της Betty Page μέχρι bears μηχανόβιοι, τύπος με περισσότερα από 150 piercing στο κορμί και στο πρόσωπο, γονείς με πιτσιρίκια, φανς και νεόκοποι στο άθλημα που αναζητούσαν το ιδανικό σχέδιο για να μελανώσουν επάνω τους.

Η VANS για τρίτη συνεχή χρονιά υποστήριξε τη μεγαλύτερη διοργάνωση αφιερωμένη στην τέχνη του tattoo. Στο 9th International Athens Tattoo Convention «off the wall» δράσεις για το μελάνι, την τέχνη, το χορό, τη μουσική και το skate χαρακτήρισαν και φέτος το τριήμερο φεστιβάλ της Αθήνας.

image

image

Το VANS booth φιλοξένησε το επετειακό Vans original Slip-On, Athens Tattoo convention 2015 που δημιούργησε ο Κυριάκος Μπαλάσκας (Dark Side Tattoo Society), ενώ παράλληλα το booth της Vans ξεχώρισε με την παρουσία των δύο oversized Vans original Slip-On, που μεταμορφώθηκαν σε έργα τέχνης υπογεγραμμένα από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists.

Το Σάββατο, στο Skater Skin, Vans x Monster Energy x Color Skates πρόσφεραν στους λάτρεις της σανίδας ένα μοναδικό skate contest με τους καλύτερους local riders, ενώ την Κυριακή στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε το BMX contest με μεγάλη συμμετοχή.

Μέχρι το επόμενο Convention, η tattoo society αναζητά το νέο σχέδιο που θα χτυπήσει.

image

image

image

image

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ