Αρχειο

Mark Zuckerberg, ιδρυτής του Facebook

114847-643498.jpg
Μάρω Ζήνα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
8860-30572.jpg

Did he or didn’t he?

Έκλεψε ο Mark Zuckerberg την ιδέα και τον κώδικα για το Facebook από την ConnectU? Το πιθανότερο είναι ότι δε θα μάθουμε στο άμεσο μέλλον. Ίσως τα αποδεικτικά στοιχεία σφραγιστούν μέχρι το 2017, όπως τα έγγραφα που αφορούν στη δολοφονία του JFK. Χα! Μέχρι τότε, μπορείς να δεις το trailer της ταινίας “The Social Network” – από 21 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους.

Ο ίδιος ο Zuck δήλωσε ότι δεν πρόκειται να τη δει. Ναι, OK! Θα την έχει δει ήδη σε παράνομη κόπια στο σπίτι του. Πλλλλλλιζ.

Ενώ η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, πήγε ακόμα και στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “The Devil Wears Prada”.  Βέβαια, μπορεί στην ταινία και στο βιβλίο η πρώην βοηθός της να την περιέγραφε κακιά, απότομη, αγενή και λοιπά γλυκά κι αγαπημένα, αλλά δεν την κατηγορούσε για κλοπή. Ούτε της ζητούσε 65 εκατομύρια ευρώ αποζημίωση.

Δες και μια παρωδία, σωστή “αμερικανιά”:

http://mashable.com/2010/09/28/social-network-parody/

Και το άσχετο tip: αν έχεις friend requests στο Facebook, δεν είσαι σίγουρος αν θες να κάνεις “confirm” και σκέφτεσαι να κλικάρεις το “not now”… MH! Μην το κάνεις! Διάβασε τι θα συμβεί εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ