Αρχειο

Χάρισε δώρο στον αγαπημένο σου χαρίζοντας χαμόγελα

Secret Valentine με την ActionAid

35003-709273.jpg
Καρολίνα Νιαμονιτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
88096-177381.jpg

Χαρίζοντας ένα δώρο στον αγαπημένο σου για τον Άγιο Βαλεντίνο, μπορείς συγχρόνως να προσφέρεις χαμόγελα και χαρά σε παιδιά σε υποανάπτυκτες χώρες, στηρίζοντας τη δράση της Actionaid.

Βήμα 1ο: Επιλέγεις δώρο από το κατάστημα ή το eshop της ActionAid. Σοκολάτες δίκαιου εμπορίου με τα καλύτερα υλικά, βραχιολάκια και κολιέ που στέλνουν καλή τύχη και χρωματιστές πετρούλες σε σχήμα καρδιάς, T-shirts για άνδρες και γυναίκες με μηνύματα αγάπης και πολλά άλλα δώρα που μπορείς να στείλεις όχι μόνο στον αγαπημένη ή στην αγαπημένη σου , αλλά και στους φίλους σου.

Βήμα 2ο: Δίνεις τα στοιχεία του παραλήπτη, ώστε να τον καλέσουνε από το κατάστημα της Actionaid, για να έρθει να παραλάβει το δώρο ή σε περίπτωση που βρίσκεται εκτός Αθήνας να του αποσταλεί.

Βήμα 3ο: Γράφεις ένα μήνυμα, διαδικτυακά συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο ή στο κατάστημα, το οποίο θα σταλεί μαζί με το δώρο στον παραλήπτη.

Στέλνοντας μια ένδειξη αγάπης σε κάποιον, στηρίζεις το έργο της ActionAid για να γίνει ο κόσμος μας λίγο καλύτερος.

image

image

image

image

image

image

image

image

imageimage


Info: Βεΐκου 2, Κουκάκι

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 11.00 ως 20.00, Τετάρτη: 11.00 ως 18.00 και Σάββατο: 10.00 ως 16.00 και Δευτέρα κλειστά. Η αποστολή γίνεται μέσα σε 3 με 5 μέρες.

E-shop: http://eshop.actionaid.gr/el/promos/secret-valentine/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ