Αρχειο

Ο Σνούπυ της πλ. Ελαιών στη Νέα Κηφισιά

Η Μιλένα Πεκλάρη- Μανωλά γνωρίζει έναν κοινωνικό και χαλαρό μπαμπά

2057-649641.jpg
Μιλένα Πεκλάρη - Μανωλά
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
7454-27920.jpg

Όνομα: Σνούπυ

Περιοχή: Πλατεία Ελαιών, Νέα Κηφισιά

Οδός: Ιλισίων 22 Κηφισιά

Καλύτερος φίλος (άνθρωπος): Άννα

Ηλικία: περίπου 7 ετών

Σε σχέση με την: Αλεπουδίτσα 

Τετράποδοι κολλητοί: Κανέλα, Μουστάκιας

Τρίχωμα, χρώμα: Άσπρος με μαύρες λεπτομέρειες

Κοντινότερη ράτσα: Τσοπανόσκυλο

Χρόνια στην περιοχή: 3

Δαγκώνει;: Με τίποτα!

Ο Σνούπυ είναι ένας μεσόκοπος τύπος με λευκό τρίχωμα και μαύρο μάτι που συχνάζει στην πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά. Ο Σνούπυ, όπως μου είπε η φιλενάδα του η Άννα από το φαρμακείο στην οδό Ιλισσίων, ζει στην περιοχή τα τελευταία 3 χρόνια.

Τον Σνούπυ θα τον πετύχεις έξω από το φαρμακείο, στα Starbucks, στην Τροχαία ή στο σουβλατζίδικο του Κώστα.

Όπως μου είπε η Άννα, ο Σνούπυ είναι καψούρης με την Αλεπουδίτσα, μια πολύ μικροκαμωμένη τύπισσα που μοιάζει με πομεράνιαν. Είναι η γκόμενά του τα τελευταία χρόνια και πριν από ένα- δύο μήνες περίπου έκαναν και 5 κουτάβια εκτός γάμου. Η Αλεπουδίτσα τα γέννησε μέσα στο κτήριο της τροχαίας και έγιναν ανάρπαστα! Τώρα έχουν μείνει μόνο 2 στρουμπουλά μαυρόασπρα ...αλεπουδάκια που μοιάζουν με προβατάκια-μινιατούρες και ψάχνουν για σπίτι.

Τον Σνούπυ τον ταΐζουν οι κοπέλες από το φαρμακείο, αλλά και μια κυρία που περνάει καθημερινά από την περιοχή. Ο Σνούπυ είναι χαλαρός και ήρεμος τύπος. Αν τον πλησιάσεις θα επιστρατεύσει τα πιο χαριτωμένα κόλπα του για να κερδίσει την προσοχή σου. Δέχεται χάδια όλες τις ώρες της ημέρας, εκτός από την ώρα του φαγητού.

Ο Σνούπυ κάνει παρέα με τον Μουστάκια, έναν μαυρόασπρο ηλικιωμένο τύπο και με την Κανέλα, μια καφέ μικρόσωμη κοπέλα. Ο καλύτερός του φίλος ήταν ο Τσατσένκο, ένας μεγαλόσωμος καλόκαρδος τύπος που τον «έφαγε» η αγάπη του για τους μεζέδες. Ένας από αυτούς είχε μέσα φόλα, αποτέλεσμα της διαστροφής κάποιου γείτονα... Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό θερίζει στην περιοχή, ενώ έχουν ακουστεί και απειλές για κάποια άλλα άστεγα σκυλιά της περιοχής... 

Αν περάσεις από την περιοχή και πετύχεις τον Σνούπυ, πιάσε του την κουβέντα, ρίξτου ένα χάδι και αμέσως θα καταλάβεις πως όχι μόνο δεν ενοχλεί κανέναν, αλλά είναι ένας φοβερός κοινωνικός και χαλαρός τύπος, όπως ακριβώς και οι κολλητοί του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ