Αρχειο

Κάνε like στην ελληνική καινοτομία!

Βοήθησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό «L’ Oreal Brandstorm 2014»

50591-153528.jpg
Μαρία Κοραχάη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
69244-139583.jpg

Ποιοι είναι οι φοιτητές που η L’Oreal Ελλάδος ανέδειξε ως τους καλύτερους Innovators/Brandstormers ;

Τρεις Έλληνες φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Σοφία Βαλάρη, η Μαριλένα Κρασάκη και ο Σωκράτης Χαρίσης μας κάνουν περήφανους! Χάρις αυτούς η χώρα μας διεκδικεί μία από τις τρεις πρώτες θέσεις, ανάμεσα σε 45 χώρες στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού «L’Oreal Brandstorm 2014»! Η δική μας ομάδα, που λέγεται «Illusionists» και μας εκπροσωπεί με ένα προϊόν ανδρικής περιποίησης, απέσπασε ήδη τις καλύτερες κριτικές από την L'Oreal Ελλάδος και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2,792 άλλες συμμετοχές.

Τι είναι το «L’ Oreal Brandstorm 2014» ;

Ο διαγωνισμός, που διεξάγεται κάθε χρόνο εδώ και 22 χρόνια, αφορά το μάρκετινγκ και ψάχνει φοιτητές απ’ όλο τον κόσμο που καλούνται να σχεδιάσουν ένα νέο προϊόν από το μηδέν, όπως και όλη την επικοινωνιακή του καμπάνια για ένα brand της L’ Oreal. Φέτος, είναι η σειρά της Kiehl’s, εταιρεία που ιδρύθηκε το 1851 στη Νέα Υόρκη και ειδικεύεται στα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών. Οι διακρίσεις θα γίνουν με γνώμονα την καινοτομία τόσο του προϊόντος όσο και της επικοινωνιακής του στρατηγικής.

n

Πώς μπορείς να βοηθήσεις εσύ!

Παράλληλα, διαγωνιζόμαστε και για το βραβείο «People’s Choice Award». Νικήτρια θα είναι η χώρα και το πανεπιστήμιο του οποίου η αφίσα θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στο Facebook μέχρι τις 6 Ιουνίου!

Στις 12 Ιουνίου είναι ο τελικός στο Παρίσι!

1) Κάνε like στην αφίσα τους στο Facebook εδώ

2) Κάνε share την αφίσα

3) Δώσε δημοσιότητα στην ενέργεια!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ