Αρχειο

Τι σημαίνει Ευρώπη για σένα; Οι εθελοντές της εκστρατείας aftitiforapsifizw.eu απαντούν

Οι εθελοντές της επιτυχίας των Ευρωεκλογών μιλούν για την εμπειρία τους στην κάμερα της ATHENS VOICE

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι εθελοντές της εκστρατείας aftitiforapsifizw.eu μιλούν για την εμπειρία τους

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα βράβευσε τους εθελοντές της εκστρατείας aftitiforapsifizw.eu - Δείτε όσα είπαν στην κάμερα της ATHENS VOICE

Στις αρχές της χρονιάς τα πρώτα ραντεβού μεταξύ των εθελοντών της εκστρατείας aftitiforapsifizw.eu είχαν γίνει. Στόχος τους να βγουν στους δρόμους, να διοργανώσουν δράσεις και να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για τη σημασία της ψήφου στις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου. 4 μήνες μετά όλα δείχνουν ότι τα κατάφεραν.

atk_3039.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Το Ευρωβαρόμετρο έδειξε ότι οι νέοι συνέβαλαν τα μέγιστα για να δημιουργηθεί ρεκόρ ψήφων σε αυτές τις εκλογές και η ομάδα των εθελοντών είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενη. Όμως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου είχε ακόμη έναν.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα βράβευσε τους εθελοντές της πλατφόρμας aftitiforapsifizw.eu για το έργο τους όλο αυτό το διάστημα σε μια εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Την βράβευση έκανε εκτός από τους Φίλιππο Κάμαρη και Χάρη Κούντουρο και ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, που ήταν προσκεκλημένος του Γραφείου. Το κλίμα ήταν ιδανικό και οι εθελοντές έκαναν τον απολογισμό τους, ενώ ταυτόχρονα έβαλαν μπρος και για τον μετασχηματισμό της εκστρατείας.

atk_2985.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Την επόμενη πενταετία η πλατφόρμα μετατρέπεται σε mazi.eu με τους εθελοντές να καλούν τον κόσμο που τους στήριξε, να συνεχίσει να τους ακολουθεί για να δημιουργήσουν από κοινού μια Ευρώπη πιο ανοιχτή, πιο συμμετοχική και κυρίως έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ