Αρχειο

«Αυτή τη φορά ψηφίζω για το μέλλον μας με τη ματιά των νέων» στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vote-1804596_1280.jpg

Συνάντηση με τους πολίτες του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης με θέμα «Αυτή τη φορά ψηφίζω για το μέλλον μας με τη ματιά των νέων» συνδιοργανώνουν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και οι εθελοντές του αυτήτηφοράψηφίζω.eu την Πέμπτη 4 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Μ. Θεοδωράκης.

Θα μιλήσουν οι:

  • Δημήτρης Σταυριανάκης, εθελοντής αυτήτηφοράψηφίζω.eu, φοιτητής Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ, με θέμα: «Τι είναι η πρωτοβουλία ‘αυτή τη φορά ψηφίζω;»
  • Λίλιαν Ψύλλα & Άννα Μούτσιου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, DogsCare, Start-up Company, με θέμα: «Η ιστορία της DogsCare σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα»
  • Φίλιππος Πετρόπουλος, εθελοντής αυτήτηφοράψηφίζω.eu, φοιτητής & Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree), με θέμα: «Νέοι και πολιτική: ο ρόλος των νέων στη σύγχρονη δημοκρατία»
  • Μαρία Δήμα, Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας, απόφοιτη Κολλεγίου Αθηνών, με θέμα: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στον κόσμο του αθλητισμού»
  • Στάθης-Ραφαήλ Πασγιάνος, εθελοντής αυτήτηφοράψηφίζω.eu, φοιτητής Νομικής ΕΚΠΑ, με θέμα: «Ποιες προκλήσεις βλέπουν οι νέοι στο μέλλον της Ευρώπης;».

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Κατερίνα Κορνιλάκη, εθελόντρια αυτήτηφοράψηφίζω.eu.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, και ο Υπεύθυνος Διοικητικής και Οικονομικής Διαχείρισης του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Φίλιππος Καμάρης.

Η συζήτηση αυτή είναι μέρος της ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και είναι ανοιχτή στο κοινό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ