Αρχειο

Θηλυκή σπείρα στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν τρεις Ελληνίδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51894-105973.jpg

Η μια παραπλανούσε τον 28χρονο ιδιοκτήτη ενός καταστήματος κρατώντας τον απασχολημένο με το πρόσχημα της αγοράς προϊόντων μεγάλης αξίας και οι άλλες δυο άδειαζαν τα ράφια και το ταμείο! Η δράση της θηλυκής συμμορίας πήρε τέλος μετά από έρευνες της Ασφαλείας Κατερίνης, αλλά τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στα σπίτια τους δείχνουν ότι είχαν χτυπήσει και άλλα μαγαζιά.

Μετά την καταγγελία του επιχειρηματία ότι οι τρεις γυναίκες είχαν αρπάξει 750 ευρώ, ένα κινητό αξίας 300 ευρώ και διάφορα προϊόντα και είδη οικιακής χρήσης συνολικής αξίας 200 ευρώ από τα ράφια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τις δράστιδες στην Καλλιθέα Πιερίας. Οι τρεις Ελληνίδες ηλικίας 20, 31 και 33 χρόνων συνελήφθησαν και μέρος των κλοπιμαίων που βρέθηκε στην κατοχή τους επιστράφηκε στο κατάστημα.

Ωστόσο, στα σπίτια της 33χρονης και της 31χρονης βρέθηκαν και αρκετές κλεμμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, οι νόμιμοι ιδιοκτήτες των οποίων αναζητούνται. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών, ενώ οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δ.Κ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ