Αρχειο

Τα Χρυσά Κεκτημένα της Ολυμπιακής

Ο Άκης Καρατράντος αναρωτιέται ως πότε οι σπατάλες θα θεωρούνται κεκτημένα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4702-23866.jpg

Αν διάβαζε  κάποιος Ευρωπαίος για την  κατάληψη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους από οργισμένους  εργαζόμενους θα έλεγε, ότι οι Έλληνες αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην τραγωδία που τους προκάλεσαν τα Greek Statistics.

Αν όμως διάβαζε πιο προσεκτικά θα παρατηρούσε, ότι οι εργαζόμενοι κατέλαβαν το Γενικό Λογιστήριο γιατί αυτό καθυστέρησε μία ΚΥΑ η οποία θα κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο 1,23 δις ευρώ, μία απόφαση διακυβερνητικό ρουσφέτι στους πλέον ευνοημένους των πελατειακών παζαριών της Ελλάδας, του υπαλλήλους της Ολυμπιακής, Pantheon, Olypmic Air και ουκ έστιν αριθμός μετονομασιών.

Η συγκεκριμένη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη της  φαυλοκρατίας της συνδιαλλαγής Ελληνικής κοινωνίας και πολιτικού συστήματος. Χρυσά εφάπαξ, συντάξεις σε οδηγούς λεωφορείων εντός 25ετίας και ανώτερες από τον μισθό ενός Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου. Υπάρχει βέβαια και το κερασάκι, ένα κερασάκι που πραγματικά με εξοργίζει αφάνταστα, σε περίπτωση μετάταξης κάποιων εκ των απολυμένων σε άλλη δημόσια υπηρεσία, πάντα δημόσια (sic), το κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη να καλύψει την όποια μισθολογική διαφορά από τις προηγούμενες απολαβές. Αν αυτή δεν είναι Δρακόντεια σύμβαση για τον Έλληνα φορολογούμενο, ποια είναι;

Οι αίσχιστες  ψηφοθηρικές σπατάλες των Κυβερνήσεων  της χώρας πρέπει να θεωρούνται κεκτημένα;

Ως πότε θα πρέπει να καλούμαστε να πληρώνουμε μία  εταιρεία η οποία είχε υψηλές τιμές  εισιτηρίων, απίστευτες καθυστερήσεις και πρωτόγονη εξυπηρέτηση;  Τα οφέλη από τον δημόσιο αερομεταφορέα μου θυμίζουν τη δημόσια δωρεάν παιδεία…

Όμως, όπως είναι  γνωστό, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει  θύελλες, έτσι και όποιος καλλιεργεί χρυσοποίκιλτους και τεμπέληδες κομματικούς συνδικαλιστές, θερίζει απεργίες και καταλήψεις.

Ας τρέξουν  λοιπόν οι αριστεριστές και οι «ριζοσπάστες», και μαζί με αυτούς οι οπαδοί της  κοινωνικής δικαιοσύνης να υπερασπιστούν  τα κεκτημένα των εργαζομένων  της Ολυμπιακής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ