Αρχειο

Αγκαλιάζοντας τη χαρά

Βιωματικά εργαστήρια και παρουσιάσεις τέχνης, θεραπείας και εκπαίδευσης με θέμα τη Χαρά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338691-704348.jpg

To Φεστιβάλ «Αγκαλιάζοντας την Χαρά» περιλαμβάνει μία σειρά βιωματικών εργαστηρίων και παρουσιάσεων από αξιόλογους εκπαιδευτές στο είδος τους, σε έναν φωτεινό και πολύχρωμο χώρο με σκοπό να μεταδώσει γνώση αλλά και αισιοδοξία στους επισκέπτες του και να εστιαστεί στη χαρά της ζωής.

Οι θεματικές του φεστιβάλ θα βασίζονται στη θεραπεία, την τέχνη και την εκπαίδευση, ενώ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Επικοινωνίας, Συνεργασίας, Ταξιδιού, Shiatsou, Θεραπευτικής των Άνδεων, Taiko drums, Υoga, Aρωματοθεραπείας, Xορού και Θεατρικής Δραματοθεραπείας, Παραμύθια και εργαστήρια Μουσικοκινητικής κ.ά. στα οποία θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας έπειτα από συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος.

Το ύφος του Φεστιβάλ εκτός από εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό θα είναι και φιλανθρωπικό. Μέρος των εσόδων του θα διατεθούν για να αγοραστούν τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας, αστέγους και παιδιά.

Παράλληλα με το Φεστιβάλ θα λειτουργήσει η έκθεση ζωγραφικής της Στέλλας Ζαφείρη με τίτλο «Μελανογραφήματα» ενώ τις βραδινές ώρες θα προβάλλεται ηχόραμα από τον Σωτήρη Ζαφείρη με θέμα «Φωτογραφία και χαρά».

Φεστιβάλ Αγκαλιάζοντας την Χαρά

Info: 4 & 5 Φεβρουαρίου 2017 * Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 15.00-22.30 & Κυριακή 10.00-22.30 * Κόστος συμμετοχής: €10 η μία μέρα / €15 και οι δύο ημέρες * Oriental Expession Art Studio, Aντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος (5 λεπτά Μετρό Δάφνης)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ