Αρχειο

Χ-mas City Beat

Άγιες Νύχτες σάς προσμένουν...

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ Winter Guide 2013
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31781-71763.jpg

Παρ. 21/12 «Το τέλος του κόσμου» μπορεί και να μην έρθει, η πιο μεγάλη νύχτα του έτους όμως θέλει τους Amateur Boyz να κλείνουν 8 χρόνια ζωής και να υποδέχονται τον Baris από τη γείτονα Τουρκία (μαζί και η Oh Yeah!)

Σαβ. 22/12 Ρεκόρ συμμετοχών φέτος στην blogovision, το θεσμό δηλαδή όπου οι Έλληνες bloggers (180 φέτος) ψηφίζουν μέσω των ιστολογίων τους τα 20 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. Στο πάρτι ανακοινώνονται αποτελέσματα, γίνονται ανελέητες #mousikomaxies, κληρώνονται δώρα, παίζουν οι His Majesty The King Of Spain και παρουσιάζει ο Θοδωρής Κανελλόπουλος.

Δευτ. 24/12 Στην Αβραμιώτου ξεκινά το holycase της ntrop recordings με Σεραφείμ Τσοτσόνη και Joalz. Θα κρατήσει μέχρι τις 29/12 και θα έχει dj sets, εικαστικά installations, vinyl store, live κτλ. ❱❱ Στο Key bar, Untitled vs. Λατέρνατιβ (free), σαν λέμε γορίλες απέναντι σε αρκούδες (free)

❱❱ Στο ΤΩΡΑ!Κ44 παίζουν οι τύποι με το δύσκολο όνομα YSP!WSY! (μέχρι την πρωτοχρονιά που ξαναπαίζουν να έχετε μάθει πώς προφέρονται, free)

❱❱ Και στο Bios, «Trashathon» με Φραγκούλη, no further comments!

Τρ. 25/12 Χρόνια πολλά, μόλις βάλετε και κάτι στο στόμα σας έτοιμοι για πανδαισία στο 6 d.o.g.s. με 8 DJs (Bolas, Oh Yeah, Untitled, ThodorisKan, Βαλλάτος, Λατέρνατιβ)❱❱ H Ino Mei λέει τα Κάλαντα στο Aperitif με μουσικές από τα 50s κι έπειτα (free)

Τετ. 26/12 Αν έχεις πάει όλη τη σεζόν κάθε εβδομάδα στο πιο fun πάρτι, ε τότε δεν θα χάσεις το χριστουγεννιάτικο Wedding Singers λάιβ, όπου λογικά όλο και κάποιες χριστουγεννιάτικες διασκευές θα στριμώξουν στο σετ. Στο ΤΩΡΑ!Κ44, free

Σάβ. 29/12 Σωστά, πού είναι ο Quentin; Παντού, αλλά σήμερα στο Komma της Μαυροκορδάτου (free)

Κυρ. 31/12 Στο 6 d.o.g.s. και φέτος υπερπαραγωγή με παζάρι για τα τελευταία δώρα, ζεστά κρασιά, μπουφέδες, βασιλόπιτες, happenings και διάφορα κόλπα, μέχρι να αναλάβει η μεικτή techno της Αθήνας να υποδεχτεί το 2013 στα ορεινά των BPM

❱❱ Εντελώς διαφορετική πρόταση τόσο για παραμονή Χριστουγέννων όσο και Πρωτοχρονιάς είναι το rooftop του AthenStyle (Αγ. Θέκλας 10, Ψυρρή) για να δεις τις γιορτές από ψηλά. Χαλαρός χώρος με θέα Ακρόπολη, ποτά και κοκτέιλ στα € 5, το ’πιασες.

Το 2013 να είναι ευτυχισμένο και να είμαστε καλά να υποδεχτούμε τη Nancy Whang (των LCD Soundsystem) την Παρ. 8/2, καλεσμένη του Κορμοράνου και την Chinawoman με το τρομερό hype στην Αβραμιώτου 2/3 (ήδη παίζει προπώληση στα € 12).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ