Αρχειο

Ο Τέρενς έχει παρελθόν

Ο Ανέξαρτητος Έλληνας ψυχαγωγός

4781-128427.jpg
Κατερίνα Παναγοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
29554-66948.jpg

Το ψυχαγωγικό κομμάτι της κοινοβουλευτικής διαδικασίας έχουν επωμιστεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες οι οποίοι φροντίζουν για τη διασκέδαση και χαλάρωση των βουλευτών δημιουργώντας happenings και κωμικά ενσταντανέ.

Αναμφισβήτητα, το βραβείο κερδίζει επάξια ο ηθοποιός και βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με κασετόφωνο για να παρουσιάσει παλιότερες ατάκες του Αντώνη Σαμαρά και ποιος ξέρει τι άλλο, αν δεν τον έκοβε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Και οι υπόλοιποι βουλευτές – entertainers όμως κάνουν ότι μπορούν. Η κ. Σταυρούλα Ξουλίδου ανέμιζε κατά την ψηφοφορία τη γαλανόλευκη, η κ. Ραχήλ Μακρή σήκωσε ένα λευκό πανί, ενώ τους άντρες βουλευτές του κόμματος εκπροσωπεί ο κ. Τέρενς Κουίκ ο οποίος μιλώντας στο βήμα της βουλής για τον προϋπολογισμό έβγαλε ένα μίνι πλακάτ που πάνω είχε γραμμένο ένα χρώματος μπλε «ΟΧΙ».

Αυτό το σπιρτόζικο σκετσάκι επανέφερε στην μνήμη μας τις αξέχαστες τηλεοπτικές στιγμές που μας χάριζε στο παρελθόν ο αγαπημένος δημοσιογράφος, τις οποίες παραθέτουμε, ελπίζοντας σε ακόμα πιο εντυπωσιακές ιδέες στη Βουλή.

n

n

n

n

n

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ