Αρχειο

Αιόλου καλεί Νέα Ορλεάνη

 Παρέλαση και πάρτι στο κέντρο της Αθήνας από το Mama Roux

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
26649-61066.jpg

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου το Mama Roux, ένα από τα πιο γνωστά και ζωντανά στέκια του κέντρου παρουσιάζει ένα αλλιώτικο για τα δεδομένα της αθηναικής ζωής happening. Ένα μουσικό και γαστρονομικό πάρτι δρόμου με μπάρμπεκιου του Νότου (πολλοί είναι αυτοί που το διασκέδασαν και στα άλλα του πάρτι-στα εγκαίνιά του το περασμένο φθινόπωρο, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, την Τσινοπέμπτη, στο Mardi Gras, στο μεξικάνικο Cinco de Mayo). Θέμα του το φαγητό του Αμερικανικού Νότου, δηλαδή μπάρμπεκιου! Ψητά κρέατα με γεύσεις της Νέας Ορλεάνης, του Τέξας, του Κάνσας Σίτι και άλλα πολλά όπως παϊδάκια (ribs), μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και θαλασσινά συν γκάμπο, πατατοσαλάτα, και χορτοφαγικές επιλογές στην σχάρα.

n

Οι γεύσεις του Νότου θα συνοδεύονται και από μουσική του Νότου. Όσοι πάνε θα ευχαριστηθούν ζωντανό R & B της Νέας Ορλεάνης από τους Roux All Stars με ειδικό προσκεκλημένο από το Λος Άντζελες τον Doctor Tommy στο πιάνο και στα φωνητικά. Και έχει και συνέχεια…Πριν το πάρτι μια παρέλαση στα πρότυπα των ‘Second Line’ parades της Νέας Ορλεάνης θα ξεκινήσει μπροστά ακριβώς από το κατάστημα. Το θέμα της είναι… «Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Μπάρμπεκιου.» Χάλκινα και κρουστά θα παίζουν μουσική της Νέας Ορλεάνης και μαζί με χορευτές θα οδηγούν το πλήθος στα στενά της γειτονιάς. Όλοι –και τα παιδιά-είναι ευπρόσδεκτοι να παρελάσουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να βαρέσουν κρουστά. Το Mama Roux ενθαρρύνει να φορέσουμε ακόμη και κουστούμια και μάσκες και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ζωή στην πόλη. Τα λέμε εκεί!

*Παρέλαση στις 19:30 με σημείο έναρξης το Mama Roux, Αιόλου 48 (κοντά στον σταθμό Μοναστηράκι), Μπάρμπεκιου στις 21:00, ζωντανή μουσική στις 21:30

Επικοινωνία: Mama Roux Τηλ: 21300 48382

n

n

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ