Αρχειο

Smashing Pumpkins και Serving Tea

112377-222532.jpg
Μαρίζα Μάντζιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25974-60058.JPG

Ο Billy Corgan των Smashing Pumpkins αποφάσισε ότι η ζωή μπορεί να έχει και την chill out πλευρά της. Τσάι και συμπάθεια ή μάλλον τσάγια απ’όλο τον κόσμο και απαλή, χαλαρωτική μουσική.

Αυτά προσφέρει και μάλιστα σερβίροντας ο ίδιος, στην τσαγερί με το όνομα Madame Zuzu’s που άνοιξε στη μικρή κοινότητα του Highland Park στο Lake County του Illinois, εκεί που ζει άλλωστε ο ίδιος εδώ και οκτώ χρόνια (σε ένα ιστορικό κτίριο, έργο του αρχιτέκτονα David Adler).

image

Το μαγαζί στεγάζεται στο μικρό, παλιό ταχυδρομείο του χωριού, είναι εμπνευσμένο από τα μικρά (σαν λυόμενα;) μαγαζάκια που υπήρχαν στην αμερικάνικη επαρχία της δεκαετίας του 1930 και χωράει το πολύ 30 άτομα.

Ο Billy φιλικός, απλός και απέριττος, συζήτησε με τους πελάτες, αντάλλαξε δώρα μαζί τους, έπαιξε unplugged μερικά τραγουδάκια και γενικά έκανε ό,τι μπορούσε για να δώσει την αίσθηση «μπουτίκ» στον χώρο του, τόσο αντίθετη από το super stardom προφίλ του γκρουπ του.

"Στης Madame Zuzu’s θέλω να έρχονται όλες οι ηλικίες, να νοιώθουν ευχάριστα, να συζητούν, να εκφράζονται καλλιτεχνικά και όχι να κάθονται με ένα λάπτοπ μπροστά τους. Το τσάι είναι απλώς η αφορμή" λέει ο ίδιος.

Η σύντροφος του Billy, η Sharon Mackin-Norberg, έχει ένα wine bar ακριβώς απέναντι.

Μακάρι απ’ όλο αυτό να προκύψει ένα καταπληκτικό cd των Smashing Pumpkins, διαφορετικά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ