Smart Life

Europarty παρέα με τη Μαρίνα Σάττι: Ακούσαμε πρώτη φορά live το «ZARI»

Η ομάδα του Eurojackpot οργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι στην Αθήνα βάζοντάς μας σε ρυθμούς Eurovision

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Europarty παρέα με τη Μαρίνα Σάττι: Ακούσαμε πρώτη φορά live το «ZARI»

Eurojackpot: Ο μεγάλος χορηγός της ελληνικής αποστολής διοργάνωσε ένα μουσικό europarty στο Shamone με τη Μαρίνα Σάττι

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει η Ελληνική αποστολή για το Μάλμε της Σουηδίας, η ομάδα του Eurojackpot διοργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Απριλίου 2024, στο Shamone Club στον Κεραμεικό. Φώτα, κάμερες, κόσμος να χορεύει, να γελάει, όλα είναι έτοιμα για να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι, η οποία σε λιγότερο από έναν μήνα, 9 Μαΐου 2024, θα εμφανιστεί στον ημιτελικό της Eurovision. Ήδη από τις 20:30 το απόγευμα ο χώρος του Shamone ξεκίνησε να γεμίζει eurofans, με άτομα του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου να δίνουν το παρών. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, ο ένας από τους δύο σχολιαστές του φετινού Μουσικού Διαγωνισμού.

Europarty παρέα με τη Μαρίνα Σάττι: Όλα όσα είδαμε

 Europarty παρέα με τη Μαρίνα Σάττι: Ακούσαμε πρώτη φορά live το «ZARI»

Ο καιρός εξαιρετικός, δροσιά τόσο όσο, η ατμόσφαιρα εορταστική, μουσική και γέλια ακούγονται από παντού, ενώ μερικοί από εμάς προσπαθούμε να μάθουμε τη χορογραφία της Μαρίνα Σάττι στο VR Video Booth. Η ομάδα του Eurojackpot είχε στήσει έναν ειδικό χώρο, με πράσινο φόντο, όπου οι επισκέπτες βιντεοσκοπούσαν τον εαυτό τους να χορεύει, παρέα με την εικονική Μαρίνα Σάττι. Τα καλά της τεχνολογίας! Λίγο πιο δίπλα το εντυπωσιακό μπλε ταμπλό του πάρτι με φράσεις και σχέδια σε ρυθμούς Eurovision ήταν αυτό στο οποίο θέλαμε όλοι να βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία. Και επειδή παίζουμε με ποιότητα και επιζητάμε πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα, υπήρχαν και ειδικά photo props, γράφοντας «Καλή επιτυχία Μarina Satti», «OPA!OPA!», «MERAKI. KALIMERA» τα οποία συνόδευσαν πολλές από τις δημοσιεύσεις μας στα social media.

Μαρίνα Σάττι - Πλήθος κόσμου στο πάρτι της ελληνικής αποστολής με το Eurojackpot

Περιμένοντας με αγωνία να εμφανιστεί η νεαρή καλλιτέχνιδα, προσπαθούμε να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας μερικά ποτά, κάνοντας προβλέψεις για το ποια θέση θα κατακτήσουμε τελικά στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού και λέγοντας ομόφωνα πως το «ZARI» είναι ήδη το νέο hit το καλοκαιριού. Ακόμα και όσοι δεν το λάτρεψαν από την αρχή, πλέον του δίνουν 12 πόντους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έρχεται η στιγμή που εμφανίζεται η Μαρίνα Σάττι, μαζί με χορευτές και μουσικούς που αποτελούν το dream-team του «ZARI», του τραγουδιού που πλέον μουρμουρίζουμε στίχους του σε ανύποπτο χρόνο, μια και δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό μας - και ούτε θέλουμε. Βρισκόμαστε στον εξωτερικό χώρο του Shamone, η Μαρίνα Σάττι έχει επιλέξει μια πιο street αλλά πάντοτε με τον δικό της τρόπο κομψή εμφάνιση και μαγνητίζει τα βλέμματα για μια ακόμα φορά. Μας καλωσορίζει στο πάρτι, ποζάρει για κάθε φωτογραφία και είναι έτοιμη να δείξει στη σκηνή της Eurovision τι θα πει «πέφτω και κυλιέμαι σαν ζάρι». Μαζί με τους Solmeister, Vlospa και OGE, μερικούς από τους καλλιτέχνες που υπογράφουν μουσική και στίχους της φετινής ελληνικής συμμετοχής, η Μαρίνα Σάττι είναι επισήμως σε διάθεση πάρτι, έχοντας την καλύτερη παρέα και τα κατάλληλα props.

Europarty παρέα με τη Μαρίνα Σάττι: Ακούσαμε πρώτη φορά live το «ZARI»
Solmeister, Μαρίνα Σάττι, VLOSPA και OGE στον εξωτερικό χώρο του Shamone

Όμως η βραδιά δεν έχει τελειώσει, αντιθέτως, τώρα ξεκινάει. Το Eurojackpot ξέρει τι σημαίνει καλό πάρτι και ξέρει πόσο πολύ μας αρέσει να κουνιόμαστε στους ρυθμούς της Eurovision. Έτσι ετοιμάσε κάτι ξεχωριστό αυτή τη φορά. Ώρα να μεταφερθούμε στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού και να ακούσουμε για πρώτη φορά live το «ZARI». Μπαίνοντας στο Shamone η ατμόσφαιρα είναι ήδη μαγική. Νιώθεις πως έχεις μεταφερθεί στα 80s, καθώς μικρές και μεγάλες ντισκομπάλες δίνουν λάμψη στην αίθουσα, βάζοντάς μας με ευκολία σε mood χορού.

Europarty παρέα με τη Μαρίνα Σάττι: Ακούσαμε πρώτη φορά live το «ZARI»

Ο κόσμος αυξάνεται συνεχώς, η νεαρή καλλιτέχνιδα κάνει μερικές τελευταίες πρόβες πριν εμφανιστεί και στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής που έχει συμμετάσχει τρεις φορές στη Eurovision, ανεβαίνει στη σκηνή έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό. Ένα μουσικο flashback σε συμμετοχές που ξεχώρισαν όλα αυτά τα χρόνια στον Διαγωνισμό Τραγουδιού, με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου γεμάτο ενέργεια να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια. Ο κόσμος τραγουδάει, σχεδόν ουρλιάζει και είναι πλέον έτοιμος να υποδεχθεί ξανά τη Μαρίνα Σάττι.

Europarty παρέα με τη Μαρίνα Σάττι: Ακούσαμε πρώτη φορά live το «ZARI»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Eurojackpot, δεν ξέρω αν μας ακούνε. Παιδιά, φεύγουμε σε δέκα μέρες»! Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται επιτέλους on stage και καλεί τους χορευτές της να έρθουν. «Συγγνώμη, αλλά ό,τι έχετε τραβήξει ως τώρα δεν γίνεται να ανέβει στο Instagram χωρίς την ομάδα μου και να δώσουμε κακή εντύπωση στο εξωτερικό», λέει γελώντας. Η καλλιτέχνιδα συστήνει τους χορευτές της (Hueso,Yasi, Ειρήνη και Βασίλη) και είναι έτοιμη να ξεκινήσει το σόου. «Λοιπόν, μαζί θα το πούμε». Ακούγονται τα πρώτα «τα τα τα» και βρισκόμαστε επισήμως σε φρενίτιδα Eurovision. Όλοι έχουμε συγχρονιστεί, τραγουδάμε -ανεξαρτήτως φωνητικών ικανοτήτων- και το πάρτι έχει πάει σε άλλο level! «Πόνος μη μας έρθει μακάρι, πέφτω και κυλιέμαι σαν ζάρι».

To «Ζάρι» live  από τη Μαρίνα Σάττι για 1η φορά στο πάρτι της ελληνικής αποστολής με το Eurojackpot

Ο κόσμος διασκεδάζει με την ψυχή του, χορεύει non-stop και η φετινή ελληνική συμμετοχή έχει για πολλούς μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Πολύχρωμα φώτα δίνουν τέμπο στον χώρο, το κοινό φωνάζει ρυθμικά «Μαρίνα, Μαρίνα, Μαρίνα» και η Μαρίνα μας χαρίζει μια αξέχαστη βραδιά. Ακούγωντας πρώτη φορά live το «ZARI» ξέρουμε πως αυτό που θα δούμε τον επόμενο μήνα στη σκηνή της Eurovision, θα είναι μια εντυπωσιακή ερμηνεία. Στέλνουμε όλη την αγάπη και τα θετικά vibes στη Μαρίνα Σάττι και ευχόμαστε καλή επιτυχία!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ