Smart Life

Open Career Days 2024: Γίνε μέρος της ομάδας του One&Only

Μοναδική ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο της υπερπολυτελούς φιλοξενίας

62222-137653.jpg
A.V. Team
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
One&Only Aesthesis Athens
One&Only Aesthesis Athens

Επαγγελματική καριέρα σε έναν μεγάλο όμιλο, διεθνώς αναγνωρισμένο στον τομέα της φιλοξενίας

Το One&Only Aesthesis Athens και το One&Only Kéa Island, τα νέα θέρετρα του ομίλου Kerzner στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το νησί της Κέας, προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο της υπερπολυτελούς φιλοξενίας.

Αποστολή είναι να δημιουργεί στιγμές χαράς, στιγμές στις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν, να απολαύσουν και να νιώσουν πραγματικά ζωντανοί -άλλωστε, το σύνθημά της είναι We create Joy! Για να γίνει αυτό απαιτείται μια εμπνευσμένη ομάδα επαγγελματιών που διαθέτουν ευχάριστη προσωπικότητα, γενναιοδωρία και αυθορμητισμό.

Στα Open Career Days που διοργανώνονται την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο One&Only Aesthesis, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να γνωρίσει από κοντά την οικογένεια της One&Only και να βρει τη δική του θέση στην ομάδα.

Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε ένα υπερπολυτελές περιβάλλον μοναδικής αισθητικής, μαζί με μερικούς από τους πλέον έμπειρους ειδικούς στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, τη γαστρονομία και την ευεξία και να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες εξέλιξης που παρέχει η One&Only διεθνώς στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της. Σε αυτές περιλαμβάνονται διαρκείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού μέσα από μαθησιακές πλατφόρμες και τη συνεργασία με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο, αλλά και δυνατότητα για διεθνή καριέρα, ιδιωτική ασφάλιση και προνομιακά πακέτα παροχών.

One&Only Aesthesis Athens
One&Only Aesthesis Athens

Μοναδική προϋπόθεση για να ενταχθεί κάποιος στην ομάδα της One&Only είναι να διαθέτει ευχάριστη προσωπικότητα, όρεξη για μάθηση και επιθυμία να συμβάλλει στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά στο One&Only Aesthesis την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

One&Only Kea Island
One&Only Kea Island

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ