Smart Life

Ετοίμασε βαλίτσες για Γαλλικές Άλπεις

Ζήστε το πιο εκρηκτικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TomorrowlandWinter 2024

Το Tomorrowland Winter 2024 περιμένει εσένα και τον κολλητό σου

Το θερμόμετρο αγγίζει τους μηδέν βαθμούς. Η ανάσα σου είναι παγωμένη. Το κορμί σου είναι ζεστό. Η διάθεση σου καυτή. Τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν σε απόλυτη συνάρτηση με το vibe σου. Το χιόνι «αναμειγνύεται» με τα beats και εσύ ανοίγεις τα μάτια σου για να συνειδητοποιήσεις ότι όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι μέρος του πιο τρελού σου ονείρου, αλλά ίσως η καλύτερη εμπειρία της ζωής σου. Αν σου λέγαμε ότι αυτή η εικόνα μπορεί να γίνει πραγματικότητα; Ότι φέτος θα είσαι κομμάτι του Tomorrowland Winter και δε θα το ζήσεις μόνο μέσα από την οθόνη του κινητού σου;

TomorrowlandWinter 2024

To vuse μας ταξιδεύει στο Tomorrowland Winter 2024 στις 19-23 Μαρτίου.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού Tomorrowland Winter, το vuse συμμετέχει ξανά στο χειμερινό κάλεσμα-ορόσημο και πετάει για το Alpe D’Huez. Το κορυφαίο φεστιβάλ ηλεκτρονικής dance μουσικής παγκοσμίως με κορυφαία ονόματα των EDM, house, techno, hardstyle, drum and bass, trance και πολλών άλλων ειδών, σε περιμένει φέτος να το εξερευνήσεις ως γνήσιος festival-lover. Σκέψου 4 μαγικές μέρες στις Γαλλικές Άλπεις σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη με τις πιο one-of-a-kind μουσικές σκηνές, ασυναγώνιστα acts και ρυθμούς από τους καλύτερους Djs του κόσμου. Τι και αν έξω πέφτει χιόνι, το stage θα πάρει φωτιά.

TomorrowlandWinter 2024

Οι Γαλλικές Άλπεις θα είναι το «σημείο μηδέν». Εκεί που ξεκινούν όλα από την αρχή. Εκεί που ο άνθρωπος, συναντά την επιβλητική φύση. Εκεί που συναντά άλλα άτομα σαν αυτόν. Αεικίνητα, γεμάτα ενέργεια και πάθος για εξερεύνηση. Rebel Souls του αύριο που δεν αρκούνται στα τετριμμένα, αναζητούν νέες εμπειρίες και καινοτόμες ιδέες. Είναι το meeting point της urban culture, των νέων μουσικών τάσεων και του creativity. Όλα αυτά εκεί. Σε αυτό το σκηνικό βγαλμένο από πίνακα.

Ποιοι Artists θα συμμετέχουν
Εκεί θα βρεθεί με καλεσμένους τους αγαπημένους Artists, όπως ο Σωτήρης Μπουγάς και ένα ακόμα όνομα έκπληξη, οι οποίοι με το εκρηκτικό τους performance θα πάνε το event ακόμη ένα level παραπέρα. Θα ζήσουν την εμπειρία και θα μεταφέρουν, μέσα από τα κανάλια τους στα social media, τα μαγικά vibes από το κατάλευκο σκηνικό των Γαλλικών Άλπεων και τα μυθικά stages στα 3.000μ.

Ταξίδεψε στις Γαλλικές Άλπεις
Εσύ όμως φέτος δε χρειάζεσαι να στηθείς πίσω από μια οθόνη. Σου έχουμε καλά νέα. 19 με 23 Μαρτίου, μην κανονίσεις τίποτα. Πετάς για το Alpe D’Huez. Το vuse δίνει την ευκαιρία σε έναν από εμάς να ζήσει την 4ήμερη εμπειρία Tomorrowland Winter 2024 παρέα με τον κολλητό του σαν αυθεντικοί insiders.

TomorrowlandWinter 2024

Αναρωτιέσαι τι περιλαμβάνει η εμπειρία; Θα έλεγε κανείς ότι είναι all-inclusive. Άκου… αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε 4αστερο ξενοδοχείο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το φεστιβάλ και 4ήμερη πρόσβαση στη comfort area του Tomorrowland Winter.

Τα βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στο λευκό όνειρο
Εσύ, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στο vuse,να δείξεις πόσο καλά ξέρεις το Tomorrowland Winter,  να συμπληρώσεις τη φόρμα με τα στοιχεία σου και να ακολουθήσεις το vuse στο instagram για να μάθεις στις 22 Φεβρουαρίου αν είσαι εσύ και ο festival-lover κολλητός σου αυτοί που θα πετάξουν με το vuse στο Τomorrowland Winter.

Τα perks δε σταματούν εδώ. Τρία ακόμη άτομα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν από 1 Tomorrowland Goodie Bag- όλα τα απαραίτητα για να χτίσεις το καλύτερο mood. Σχετικά με αυτό θα ανακοινωθεί σύντομα πως μπορείς να το κάνεις δικό σου.

Ετοίμασε βαλίτσες και φύγαμε για Γαλλικές Άλπεις. Ζακέτα μην πάρεις! Το θερμόμετρο θα βαρέσει κόκκινο…

TomorrowlandWinter 2024

Γίνε και εσύ μέρος αυτού του συναρπαστικού experience. Και αν ακόμη δεν έχεις πειστεί  - πράγμα δύσκολο – ρίξε μια ματιά στα iconic moments που έζησαν οι festival lovers σε προηγούμενα festival  Tommorowland.

Σκέτη Μαγεία.

#vusechargebeyond #vuse  #inspiration #vape #music #experience 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ