Smart Life

ΗΡΩΝ VIBES: Ανακάλυψε τα δικά σου vibes και κέρδισε!

Απάντησε σε απλές 7 απλές ερωτήσεις για να δεις τι vibes χαρακτηρίζουν και εξαργύρωσε πόντους ενέργειας σε προσφορές ειδικά φτιαγμένες για εσένα.

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΡΩΝ VIBES: Ανακάλυψε τα δικά σου vibes και κέρδισε!

Πώς δουλεύει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης «ΗΡΩΝ VIBES»;

Τρελαίνεσαι για αθλοπαιδιές στη φύση ή μήπως ψάχνεις συνεχώς ευκαιρία να μείνεις στο σπίτι και να απολαύσεις μία συναρπαστική ταινία ή να διαβάσεις το best-seller που μόλις αγόρασες; Μήπως πάλι είχες πάντα μέσα σου το «μικρόβιο» της τεχνολογίας ή το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να δοκιμάσεις όλες τις κουζίνες του κόσμου;

Αν συχνά αναρωτιέσαι ποια είναι τα πραγματικά  vibes σου και τί τύπος είσαι τελικά - αν νιώθεις διχασμένος για το αν στο ρεπό σου θα πας σε μία ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα ή θα βυθιστείς στον καναπέ σου για ατελείωτο streaming ή θα στριμώξεις το χρόνο για να δεις φίλους, οικογένεια και ξαδέρφια σε μία μέρα, τότε ο ΗΡΩΝ θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι μέσα από 7 απλές ερωτήσεις.

Τι είναι ακριβώς το πρόγραμμα ΗΡΩΝ VIBES;

Μέσα από τη συμμετοχή σου στο ψηφιακό CLUB της Ενέργειας «ΗΡΩΝ VIBES» που δημιούργησε η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, κάθε σου ενέργεια επιβραβεύεται… και με το παραπάνω. Μόλις συνδεθείς στην εφαρμογή myΗΡΩΝ, ο ψηφιακός κόσμος του ΗΡΩΝΑ θα σε οδηγήσει σε 7 απλές, lifestyle ερωτήσεις για να μάθεις αν τα vibes που σε χαρακτηρίζουν είναι Eco, Tech, Explorer, Active ή Chill. Και το παιχνίδι ξεκινάει!

Συλλέγεις πόντους ενέργειας από την πρώτη στιγμή με την εγγραφή σου, μέσα από κάθε online πληρωμή λογαριασμών ρεύματος & φυσικού αερίου, με την καταχώριση της κατανάλωσής σου αλλά και αποκαλύπτοντας τα γενέθλια σου! Μπορείς μάλιστα να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα αυτόματης αποπληρωμής του λογαριασμού σου μέσα από το κινητό σου γιατί είσαι tech και τα θέλεις όλα smart και αυτοματοποιημένα - αλλά και καταργώντας τον έντυπο λογαριασμό, διότι είναι ισχυρά  μέσα σου τα …ecovibes.  Όμως ακόμα κι αν η οικολογική συνείδηση δεν είναι ακόμα το φόρτε σου, ο κόσμος των VIBES θα σου κάνει και άλλες αποκαλύψεις, με πολλές πλούσιες προσφορές καθώς εδώ, η ενέργειά σου κερδίζει!

ΗΡΩΝ VIBES: Ανακάλυψε τα δικά σου vibes και κέρδισε!

Οι δυνατότητες είναι πραγματικά πολλές και ενδιαφέρουσες: εξαργυρώνεις τους πόντους ενέργειας σε ειδικές προσφορές φτιαγμένες για τα vibes σου, σε εκπτωτικές ενέργειες, δωροεπιταγές, ταξίδια και πολλά ακόμη δώρα!

Και για να μην μείνουν τα παιχνιδιάρικά vibes σου παραπονεμένα, μπορείς να εξαργυρώσεις πόντους ενέργειας δοκιμάζοντας την τύχη σου και να κερδίσεις ακόμη πιο μεγάλα δώρα μέσα από αγαπημένα παιχνίδια!  Να Ξύσεις, να γυρίσεις τον Τροχό της Τύχης, να δεις αν η Μνήμη σου δεν είναι σαν του Χρυσόψαρου και επειδή το Σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, πάντα κάτι θα κερδίζεις! Και φυσικά, μην ξεχνάς  τους μεγάλους διαγωνισμούς που «τρέχουν» από τους οποίους μπορείς να κερδίσεις μέχρι και το ρεύμα σου για όλη τη χρονιά ή να σχεδιάσεις το επόμενό σου ταξίδι σαν σωστός explorer.

Μέσα από αυτή τη νέα αυτή πρωτοβουλία, ο  ΗΡΩΝ αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, προωθώντας μια ξεχωριστή online εμπειρία που ξεφεύγει από τα στενά δεδομένα της εξυπηρέτησης των πελατών του,  επιβραβεύοντάς τους  για την επιλογή τους να τον εμπιστευτούν. Γιατί στον ΗΡΩΝΑ, «κάθε ενέργεια κερδίζει»!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ