Smart Life

Πού θα βρεις τα πιο τέλεια δώρα την τελευταία στιγμή;

Τα καταστήματα του Airport Agora είναι η λύση που ονειρευόσουν

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πού θα βρεις τα πιο τέλεια δώρα την τελευταία στιγμή;

Christmas Activation: στα καταστήματα του Airport Agora ψωνίζεις Christmas gifts για όλους και κερδίζεις δώρα για εσένα

Λατρεύω τα αεροδρόμια. Πώς γίνεται να μην το κάνω, εγώ που ζω για να ταξιδεύω; Τα αεροδρόμια είναι η πύλη των ταξιδιών, ένας σχεδόν ουτοπικός τόπος, που πατάει στη γη αλλά σκέφτεται τον ουρανό, γεμάτος έξαψη, λαχτάρα και προσμονή. Υπάρχει κάτι μαγικό σε εκείνες τις ώρες ανάμεσα σε δύο πτήσεις ή στον χρόνο που κυλάει από τη στιγμή που φτάνεις στο αεροδρόμιο (πάντα νωρίτερα) μέχρι την επιβίβαση. Κάτι που λέει ότι σε λίγο το ταξίδι σου αρχίζει. Ε, λοιπόν φέτος αυτές οι ώρες γίνονται ακόμη πιο μαγικές χάρη σε μία υπέροχη ιδέα που είχε το Airport Agora! Στην πραγματικότητα όμως το “Christmas Activation”, δεν είναι απλά μία ωραία ιδέα, αλλά και μία τεράστια ευκαιρία…

Πού θα βρεις τα πιο τέλεια δώρα την τελευταία στιγμή;
Φωτογραφία: JESHOOTS.COM/ Unsplash

Να σας δώσω ένα παράδειγμα: Έστω ότι σε λίγες ώρες πετάς για να συναντήσεις την οικογένειά σου, και να περάσετε τα Χριστούγεννα μαζί. Είχες πολλή δουλειά, και φυσικά καθόλου χρόνο, οπότε δεν έχεις προλάβει να αγοράσεις κανένα από τα δώρα που υπολόγιζες ότι θα έχεις ψωνίσει μέχρι τώρα – εκείνη την κολόνια που σου ζήτησε η μαμά σου, το best seller βιβλίο για τον βιβλιοφάγο μπαμπά σου. Ο μόνος χρόνος που έχεις είναι αυτές οι ώρες που περιμένεις στο αεροδρόμιο μέχρι να έρθει η στιγμή να μπεις στο αεροπλάνο – και είναι ο μόνος χρόνος που χρειάζεσαι για να τα προλάβεις όλα!

Airport Agora

Στα καταστήματα του Airport Agora θα βρεις -κυριολεκτικά- τα πάντα! Από αρώματα και καλλυντικά μέχρι ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ μόδας, ακόμη και βιβλία ή προϊόντα deli. Μία τεράστια γκάμα σε ό,τι δώρο ονειρεύεσαι με την υπογραφή ελληνικών brands ή διάσημων boutique του εξωτερικού. Ενδεικτικά αναφέρουμε το (εκπληκτικό) The Naxos Apothecary (οι πιο μοσχομυριστές κρέμες προσώπου ever!), το αγαπημένο fashion και lifestyle brand Zeus & Dione, το The Greek Designers Brands με τις μοναδικές συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών, τα δημοφιλή Nak Shoes, αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες όπως π.χ. Emporio Armani, Hugo Boss, Michael Kors, Pinko, Polo Ralph Lauren κ.α. Για τους foodie αγαπημένους σου θα βρεις πολλές ελληνικές λιχουδιές όπως προϊόντα μικρών παραγωγών και τυριά από το τυροκομείο Κωσταρέλλος, εκλεκτές ποικιλίες καφέ από τα καφεκοπτεία Λουμίδη ακόμη και τα φημισμένα τσουρέκια του Τερκενλή!

Airport Agora

Εκτός όμως από όλα τα δώρα που έχεις φανταστεί, ειδικά για αυτές τις γιορτές σε περιμένει και μία ακόμη έκπληξη… Τι θα έλεγες για ένα… κυνήγι δώρων; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις τα σηματοδοτημένα “Jingle Gifts” από τα καταστήματα του Airport Agora. Αγοράζοντας οποιοδήποτε από τα Jingle Gifts, όχι μόνο κερδίζεις (την ίδια στιγμή!) ένα δώρο για εσένα (μία μοναδική υφασμάτινη τσάντα Shopping Bag), αλλά μπαίνεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις μερικά φανταστικά δώρα όπως μία από τις συνολικά 10 δωροεπιταγές των €300 ή κάποιο από τα 5 αεροπορικά εισιτήρια! Πόσο τέλειο;

Airport Agora

Με δυο λόγια αυτά τα Χριστούγεννα στο Airport Agora ψωνίζεις όλα τα last minute δώρα σου (αποφεύγοντας μάλιστα την αδιανόητη κίνηση στους δρόμους της πόλης!), την ίδια στιγμή κερδίζεις δώρα για εσένα. Θα είναι -με διαφορά- η πιο win-win πτήση που έκανες ποτέ… Καλά Χριστούγεννα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ