Smart Life

Ένα ανανεωμένο όραμα για τη JTI: Δημιουργική ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας

Το Ploom έχει ήδη θετική υποδοχή για την τεχνολογική και επιστημονική του αρτιότητα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
JTI Ploom

Japan Tobacco International Ελλάδας: Παράδοση στη βιομηχανία καπνού, καινοτομία και έρευνα για την προσφορά σύγχρονων προϊόντων

Η Japan Tobacco International Ελλάδας, ως μέλος του ιαπωνικού Ομίλου JT, έχει διανύσει ένα συναρπαστικό «ταξίδι» 42 ετών και αποτελεί σήμερα έναν συνεπή και σταθερό επενδυτή στη χώρα μας. Με κορυφαία διεθνή brands και το εργοστάσιό της στην Ξάνθη, η JTI Ελλάδας κατέχει σήμερα την πρώτη θέση στην κατηγορία των συμβατικών προϊόντων καπνού στην ελληνική αγορά και διατηρεί την ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας με μια μοναδική προσέγγιση.

Τον Οκτώβριο του 2023, η JTI άνοιξε ένα νέο «κεφάλαιο» στην επενδυτική της πορεία και ιστορία στη χώρα μας, με την είσοδό της στην κατηγορία των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού και το λανσάρισμα του Ploom.

JTI Ploom

Η JTI, πάντα προσανατολισμένη προς το μέλλον, ανταποκρίνεται δυναμικά στις τάσεις, τις εξελίξεις και τις επιθυμίες των ενήλικων καταναλωτών. Το Ploom έχει ήδη θετική υποδοχή για την τεχνολογική και επιστημονική του αρτιότητα που συνδυάζεται με την εκλεπτυσμένη αισθητική του. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, καινοτόμο προϊόν που ενσωματώνει την τεχνολογία θέρμανσης Heatflow. Αυτό σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί με ροή αέρα για τη θέρμανση της ράβδου από το εξωτερικό προς το εσωτερικό, παράγοντας λιγότερη μυρωδιά και παρέχοντας μια σταθερή και πλούσια γευστική εμπειρία καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Το Ploom αποτελεί ένα φιλόδοξο power brand που προσφέρεται για τον ενήλικα καταναλωτή που αναζητά μια νέα εμπειρία απόλαυσης και που συνδυάζει τον ελκυστικό και σύγχρονο σχεδιασμό με την προηγμένη τεχνολογία.

JTI Ploom

Με την είσοδό της στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, η JTI αποφασίζει να συνδυάσει τη μακρά και εδραιωμένη παράδοσή της στη βιομηχανία καπνού με την καινοτομία και την έρευνα για την προσφορά σύγχρονων προϊόντων. 

Παράλληλα με τη νέα επενδυτική της κίνηση, η εταιρεία συνεχίζει τη διαχρονική της σχέση και στήριξη προς τους Έλληνες καπνοπαραγωγούς αγοράζοντας εδώ και πάνω από 40 χρόνια τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά καπνά, απορροφώντας μάλιστα σήμερα το 1/3 της συνολικής παραγωγής.

Το ιαπωνικό DNA της JTI

Η JTI, ως εταιρεία με ιαπωνικές ρίζες, συνδράμει  ενεργά στην Κοινωνία συμβάλλοντας στη «γεφύρωση» των δύο πολιτισμών, του ελληνικού με τον ιαπωνικό, προωθώντας δυναμικά την ανταλλαγή πολιτιστικών αξιών.

JTI Ploom

Ένα παράδειγμα αυτής της προσέγγισης είναι το πρώτο δημόσιο ιαπωνικό πάρκο που δημιούργησε η JTI στην Αθήνα σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και την πρεσβεία της Ιαπωνίας και όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια εμπειρία της "χώρας του ανατέλλοντος ηλίου". Τα δύο τελευταία χρόνια, η JTI διοργάνωσε στο πάρκο το «natsu matsuri», μια ιαπωνική γιορτή για την έλευση του Καλοκαιριού, συνδυάζοντας παραδοσιακές τελετές με μοντέρνα στοιχεία της ιαπωνικής κουλτούρας και πολιτισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ