Smart Life

Ό,τι φανταζόσουν για το καρτοκινητό σου γίνεται πραγματικότητα

Γιατί το FREE2GO από τη Nova ξέρει τι απαιτεί η νέα εποχή

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ό,τι φανταζόσουν για το καρτοκινητό σου γίνεται πραγματικότητα

Nova: Το νέο καρτοκινητό FREE2GO προσφέρει  επικοινωνία με λεπτά ομιλίας, SMS και MBs σε σούπερ χαμηλές τιμές

2012, η χρονιά που διένυα την έκτη τάξη του δημοτικού. Μετά από πολλά παρακάλια έπεισα τους γονείς μου να μου αγοράσουν το πρώτο μου κινητό τηλέφωνο. Νόμιζα πως με το νέο κινητό στα χέρια μου ο παράδεισος θα ανοιγόταν μπροστά μου. Τον πρώτο ενθουσιασμό διαδέχτηκε μια απογοήτευση, καθώς κατάλαβα τι σήμαινε εκείνα τα χρόνια να έχεις καρτοκινητό. Έπρεπε να ανανεώνω την κάρτα μου συνεχώς. Τα λεπτά ομιλίας ήταν τόσο λίγα, ώστε να τελειώνουν από την πρώτη εβδομάδα της ανανέωσης. Τα διαθέσιμα SMS του προγράμματος ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Για GB για σερφάρισμα στο Internet, δεν το συζητώ. Αρκεί να σας πω πως τελικά κάθε μήνα κατέφευγα στο «0.facebook.com». Αν δεν έχετε ιδέα σε τι αναφέρομαι, τότε εν συντομία θα σας πω ότι αυτό ήταν μια δωρεάν, αλλά πάρα πολύ αργή υπηρεσία πρόσβασης στο Facebook.

Πίσω στο παρόν. Για να είμαι ειλικρινείς από τότε έως σήμερα δεν είχα καταφέρει να βρω ένα καρτοκινητό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου. Ιδιαίτερα στην εποχή της τεχνολογίας είναι πραγματικά κρίμα να έχω στα χέρια μου ένα κορυφαίο smartphone, αλλά να στερούμαι την δυνατότητα να επικοινωνώ όσο θα ήθελα. Πρόσφατα ανακάλυψα το νέο ανατρεπτικό καρτοκινητό FREE2GO από τη Nova. Πάντα είχα μια αδυναμία σε αυτή την εταιρία και τις -πάντα καινοτόμες- υπηρεσίες της, ενώ μου ενέπνεε και μια εμπιστοσύνη. Λοιπόν, τώρα μου το απέδειξε ξανά.

Τα νέα αυτόματα προγράμματα FREE2GO από τη Nova παρέχουν επικοινωνία με λεπτά, sms και MBs ταυτόχρονα, χωρίς δεσμεύσεις και με απόλυτο έλεγχο κόστους. Μόλις εντόπισα το νέο πρόγραμμα της Nova, κλήθηκα να επιλέξω ανάμεσα στις τρεις εξίσου δελεαστικές επιλογές: με €8 κάρτα έχεις αυτόματα 400 λεπτά, 40 SMS προς όλα τα δίκτυα και 400 MB,  με κάρτα €12 έχεις αυτόματα 1000 λεπτά, 100 SMS προς όλα τα δίκτυα και 1 GB και  με κάρτα €15 έχεις αυτόματα απεριόριστα λεπτά, 500 SMS προς όλα τα δίκτυα και 2 GB.

Ό,τι φανταζόσουν για το καρτοκινητό σου γίνεται πραγματικότητα

Και το καλύτερο: Με την ανανεωμένη υπηρεσία Rollover, είμαι διπλά κερδισμένη, αφού μπορώ να μεταφέρω στην επόμενη χρήση μου λεπτά ομιλίας, sms και MBs που δεν κατανάλωσα από την προηγούμενη κάρτα- τρομερό; Μιλάμε για πραγματικά ελεύθερη επικοινωνία, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Βέβαια, εγώ γνωρίζω πολύ καλά ότι είμαι μεγάλη πολυλογού και tech-freak, με αποτέλεσμα να καταναλώνω όσα MBs και αν έχω στη διάθεσή μου. Ευτυχώς το νέο καρτοκινητό FREE2GO της Nova μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω τα επιπλέον data που χρειάζομαι με κάρτα ανανέωσης μόνο από € 1 online. Μάλιστα, μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε κάρτα ανανέωσης € 1 με παροχή απεριόριστων GB για 1 ημέρα, κάρτα ανανέωσης € 5 με παροχή απεριόριστων  1 GB για 30 ημέρες ή κάρτα ανανέωσης € 10 με παροχή απεριόριστων 5 GB για 30 ημέρες.

Αφού κατέληξα για το ποιο πρόγραμμα ταιριάζει στις ανάγκες μου, ήθελα να το κάνω απευθείας δικό μου. Ως νέος συνδρομητής απέκτησα αυτόματα όλα τα νέα προνόμια του FREE2GO. Αλλά αν εσύ είσαι ήδη συνδρομητής χρειάζεσαι μόνο μία γρήγορη αίτηση (ένα κλικ) για αλλαγή προγράμματος μέσω του ανανεωμένου FREE2GO app.

Τέλος, με το FREE2GO app όλοι οι συνδρομητές συνεχίζουν να κερδίζουν: 5GB Δώρο για 7 ημέρες με το πρώτο log in στο FREE2GO app, έχουν την επιλογή bonus ανανέωσης έως 4GB για 7 ημέρες ή 2GB για 30 ημέρες, εύκολα και γρήγορα με το ανανεωμένο Tap & Get it και κερδίζουν δωρεάν bonus, με επιλογή ανάμεσα σε λεπτά ομιλίας, SMS ή MBs κάθε εβδομάδα, μετά από κάθε ανανέωση, μέσω της υπηρεσίας Log n Win.

Το ομολογώ. Η ζωή μου με το FREE2GO έχει πολύ περισσότερη ελευθερία και πολύ περισσότερη επικοινωνία. Αυτό συνεπάγεται ότι έχει αλλάξει η καθημερινότητα και η ψυχολογία μου. Το καλύτερο είναι ότι απολαμβάνω αυτά τα προνόμια σε πολύ χαμηλή τιμή. Η Nova πιστεύει ότι η ελευθερία στην επικοινωνία δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια, αλλά προσιτή σε όλους και ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Αυτή η φιλοσοφία είναι απόλυτα σύμφωνη με τη δική μου και συνεπώς τις ανάγκες μου. Ο 12χρονος εαυτός μου θα ήταν σιγουρά πολύ χαρούμενος με το νέο καρτοκινητό FREE2GO, όπως είμαι και εγώ άλλωστε.

Ήρθε το νέο καρτοκινητό FREE2GO από τη Nova!

Αν με όλα αυτά πείστηκες να δοκιμάσεις κι εσύ το νέο FREE2GO, από όπου κι αν προμηθευτείς το νέο αριθμό FREE2GO και το πακέτο σύνδεσης, μπορείς μόνος σου, εύκολα και γρήγορα, απλά με μία selfie και φωτογραφία της ταυτότητάς σου, να ενεργοποιήσεις τη sim σου οnline εδώ. Επιπλέον, η επικοινωνία με το customer care στο FREE2GO app είναι προσβάσιμη οποιαδήποτε στιγμή με ένα κλικ στο εικονίδιο του chat. Κι όλα αυτά με την εγγύηση του ταχέως αναπτυσσόμενου και εξελισσόμενου δικτύου κινητής της Nova (4G/4G+/5G) που αναβαθμίζεται και διευρύνεται συνεχώς για να μας προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία παντού και πάντα. So simple!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς το f2g.gr, να κατεβάσεις την εφαρμογή FREE2GO ή να το ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ