Smart Life

Σε ποιον θα χαρίσει ο Χάρης Γιακουμάτος το smartwatch της Garmin;

Η επιλογή των χριστουγεννιάτικων δώρων δεν είναι εύκολη υπόθεση

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρης Γιακουμάτος
Ο Χάρης Γιακουμάτος ποζάρει με smartwatch Garmin

Χάρης Γιακουμάτος,ο επιχειρηματίας και ηθοποιός μιλάει στην ATHENS VOICE για το 2022, το νέο έτος και εκμυστηρεύεται σε ποιον θα κάνει δώρο το smartwatch της Garmin

Δεκέμβριος. Ένας όμορφος, αλλά και παράξενος μήνας. Είναι η εποχή που πρέπει να αποχαιρετήσουμε το γέρο χρόνο, να κρατήσουμε όλα τα καλά, να αφήσουμε τα κακά και να υποδεχτούμε με γιορτινή διάθεση τον νέο (και ωραίο). Και ενώ κάνουμε τον απολογισμό μας, πάντα ξεκλέβουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους μας, γιατί το αξίζουν! Σκεφτόμαστε τα γούστα τους, τις παραξενιές τους και τα χόμπυ τους. Και έτσι κουβαλώντας, μια λίστα με όλα τα features του κάθε υποψήφιου δώρου – γιατί η αναζήτηση του τέλειου δώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση-, μετατρεπόμαστε στον προσωπικό Άη  Βασίλη του αγαπημένου μας προσώπου.  

Λίγο πριν την έναρξη του 2023, συναντήσαμε τον επιχειρηματία και ηθοποιό Χάρη Γιακουμάτο και μοιράστηκε μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα τόσο για το παλιό όσο και το νέο έτος. Μας εκμυστηρεύτηκε επίσης (shhh, keep it secret), σε ποιον θα δώσει το smartwatch της Garmin, το δώρο που πληροί όλες τις προδιαγραφές που έψαχνε.

Χάρης Γιακουμάτος
Ο Χάρης Γιακουμάτος ποζάρει με smartwatch Garmin

Τι κρατάς από τη χρονιά που ολοκληρώνεται; 

Από τη φετινή χρονιά θα ήθελα να κρατήσω όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που έζησα με τους δικούς μου ανθρώπους και, ακόμα περισσότερο, τις στιγμές με το γιο μου. Πλέον βρίσκεται σε ηλικία που απολαμβάνουμε τις δραστηριότητες που κάνουμε σαν φίλοι, πρόκειται για ένα μοναδικό συναίσθημα!

Ποιο είναι το δικό σου New Year's resolution;

Στόχος για τη νέα χρονιά είναι να επενδύσω φέτος ακόμη περισσότερο χρόνο και ενέργεια στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, αλλά και στην προσωπική μου ζωή, δίνοντας χώρο στα όνειρά μου και μια ευκαιρία να γίνουνε πράξη.

Είδαμε πως συμμετείχες στην Xmas καμπάνια της Garmin με hashtag #MyGarminGift –Σε ποιον θα το δώσεις και γιατί επιλέγεις ως ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα ένα GarminSmartwatch;

Σκοπεύω να δώσω το smartwatch της GarminVenu Sq, στην κολλητή μου, για να τρέχουμε παρέα ατελείωτα χιλιόμετρα σε εβδομαδιαία βάση. Είναι ένα δώρο με μεγάλη χρηστικότητα που ξέρω ότι θα απολαύσει ιδιαίτερα.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ