Smart Life

Όταν μεγαλώσω: Η καμπάνια της NN Hellas υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι πάντα μπροστά

Η νέα καμπάνια της NN Hellas εμπνέει τους ανθρώπους να εξελίσσονται και να μην το βάζουν κάτω

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nnhellas_

NN Hellas: Η νέα διαφημιστική καμπάνια που προωθεί ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται

Στη σειρά ενός μεγάλου καταστήματος, από αυτά που λίγο πολύ όλοι επισκεπτόμαστε στην καθημερινότητά μας, δύο κυρίες «κάποιας» ηλικίας μπροστά μου μιλούσαν για τις νέες τους δραστηριότητες. Η μία άρχισε να μαθαίνει Aγγλικά για να μιλάει με την εγγονή της που κι εκείνη μόλις είχε αρχίσει τα μαθήματα και η άλλη έλεγε για τα Σαββατοκύριακα που θα πηγαίνει ταξίδια με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο. «Θέλω να γνωρίσω όλη την Ελλάδα», έλεγε. Μετά, αφού πέρασαν από το ταμείο, έφυγαν συζητώντας κι έμοιαζαν πραγματικά ευτυχισμένες. Είναι αυτό που λέμε πως «η ζωή είναι πάντα μπροστά», που σε όποια ηλικία κι αν είμαστε, πάντα κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας.

Το ίδιο βράδυ εκείνες οι δύο κυρίες μου ήρθαν και πάλι στο μυαλό, με αφορμή μια μικρή ταινία στην τηλεόραση. Δεν είχε τα χαρακτηριστικά μιας διαφήμισης, περισσότερο έμοιαζε με ντοκιμαντέρ. Πρωταγωνιστές, ένας μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος που έλεγε ότι θα νικάει τον χρόνο, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που αγαπάει, τη χειμερινή κολύμβηση. Ένα νεαρό ζευγάρι που επέλεξε να ζήσει στο χωριό και να ανοίξει τη δική του φάρμα, όπου μεγαλώνουν τα παιδιά τους, με όνειρο η οικογένειά τους και η φάρμα τους να μεγαλώσει περισσότερο. Ένας άνθρωπος γύρω στα 50, που συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από τον χορό, όσο κι αν μεγαλώνει, μια νέα κοπέλα, η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down που παίζει στο Εθνικό Θέατρο, που θέλει όταν μεγαλώσει να μαγεύει στη σκηνή με την υποκριτική της. Και στο τέλος, ένας μικρός πρωταγωνιστής που, ενώ έχει πολλά ακόμα να μάθει από τον παππού του και συνονόματό του, δηλώνει ότι είναι ήδη μεγάλος (μπορείτε να τη δείτε εδώ)

Από την διαφημιστική καμπάνια της NN Hellas.

Είναι η νέα διαφημιστική ταινία της NN Hellas, η οποία μας υπενθυμίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται, να σπουδάσουν, να αλλάξουν επάγγελμα, να εξελιχθούν. Και με την ταινία της εμπνέει με παραδείγματα ανθρώπων που μεγαλώνουν, αλλά συνεχίζουν να προχωρούν, να εξελίσσονται και να μην το βάζουν κάτω.

Από τη διαφημιστική καμπάνια της NN Hellas.

Την ίδια ώρα, μεγαλώνει και η NNHellas και βρίσκεται δίπλα μας, στηρίζοντας τα σχέδιά μας, με έμφαση στην υγεία, την πρόληψη και την ασφάλεια. Μετη συνένωσή της με την NN Hellas II (πρώην Met Life) γίνεται η μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, στην οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια. Και καθώς μεγαλώνει, συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της, για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους.

Μεγαλώνουμε σημαίνει ερχόμαστε πιο κοντά στα σχέδιά μας - full version

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ