Smart Life

Perugia - Τίνα Ζωγοπούλου: 40 χρόνια Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά και Αραβικά

Μάθε ξένες γλώσσες με μόνο 57 ευρώ το μήνα!

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Perugia-Τίνα Ζωγοπούλου: 40 χρόνια Ιταλικά-Ισπανικά-Τουρκικά-Αραβικά

Το Perugia είναι το Ινστιτούτο ξένων γλώσων με 40 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία Ιταλικών, Ισπανικών, Τουρκικών και Αραβικών.

Το Ινστιτούτο Perugia ιδρύθηκε το 1982 και προσφέρει μαθήματα όλων των επιπέδων. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης και διοργανώνει εξετάσεις τουρκικών κάθε Ιανουάριο και Ιούνιο. Έχει εκδώσει βιβλία εκμάθησης στις γλώσσες που διδάσκει, και όχι μόνο. Θεωρείται ιδανική επιλογή, καθώς συνδυάζει την εμπειρία 40 ετών, 2 διεθνείς εκδοτικούς οίκους (Perugia και Ornimi), 3 διεθνή βραβεία (Ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών, Ιταλική Πρεσβεία, Ευρωπαïκό Πρόγραμμα Glottodrama), και πάνω από όλα την προτίμηση χιλιάδων σπουδαστών.

Το Perugia είναι το μοναδικό ινστιτούτο με δικό του κανάλι στο Youtube με 150 δωρεάν βιντεομαθήματα, και εκείνο που διέδωσε τα ιταλικά και τα ισπανικά όσο κανένα άλλο σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας που διέκρινε την ανάγκη να επεκταθεί πέρα από τις ευρωπαïκές γλώσσες και σε άλλες, όπως τα τουρκικά και τα αραβικά.

Οι καθηγητές είναι τόσο Έλληνες, όσο και Ιταλοί, Ισπανοί και Λατινοαμερικανοί, Τούρκοι και Άραβες με άριστη γνώση ελληνικών. Προσφέρει μαθήματα τόσο σε τμήματα, όσο και ιδιαίτερα, τόσο δια ζώσης, όσο και online. Το υψηλό επίπεδο σπουδών, το ευχάριστο περιβάλλον, τα προσιτά δίδακτρα και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης είναι η εγγύηση για κάθε ενδιαφερόμενο.

Το Ινστιτούτο Perugia προσφέρει εορταστική έκπτωση 40% στους 40 πρώτους που θα δηλώσουν ενδιαφέρον για τη γλώσσα της επιλογής τους στο info@perugia.edu.gr

Perugia

www.perugia.edu.gr
Σόλωνος 116 και Λόντου 8
2103803193, 2103816559
info@perugia.edu.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ