Smart Life

Η HAPPY PEOPLE είναι το “one stop shop” advertising agency που έψαχνες

Προσφέρει στους πελάτες της μια πολυδιάστατη εμπειρία παρέχοντας πολύπλευρες υπηρεσίες και πολλαπλές επιλογές

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βενετία Κυρίου
Βενετία Κυρίου

HAPPY PEOPLE: Το advertising agency που προσφέρει στους πελάτες της μια πολυδιάστατη εμπειρία παρέχοντας πολύπλευρες υπηρεσίες και πολλαπλές επιλογές.

Η HAPPY PEOPLE ιδρύθηκε το 1990 από την Στέλλα Μπουσίου, ενώ το 2012 την σκυτάλη ανέλαβε η κόρη της, Βενετία Κυρίου, και μέχρι σήμερα διατηρεί την φιλοσοφία η οποία συνοψίζεται πολύ επιτυχώς στο motto “all ages, all faces”. Τα τελευταία χρόνια η HAPPY PEOPLE επέκτεινε τις υπηρεσίες της πραγματοποιώντας δυναμική είσοδο στο χώρο της διαφήμισης και προχωρώντας σε συνεργασίες με σημαντικά brands, όπως: Nescafe, Nounou, Cosmote, Ion, Panafon, Τράπεζα Πειραιώς, Knorr – Unilever, Μπαρμπα Σταθης Vivartia.

Σημαντικός σταθμός στην πορεία της εταιρείας αποτέλεσε η δεκαετία από το 2010 με τη δημιουργία της HAPPY PEOPLE – Team. Με αυτή την κίνηση ξεκίνησε μια νέα προσφορά υπηρεσιών παράλληλα με το modeling, το promotion και τα events, σε ένα πλαίσιο νέων συνεργασιών. Μια επιχειρηματική κίνηση που κατέστησε την εταιρεία ως το “one stop shop” - advertising agency, όπως παραμένει η HAPPY PEOPLE έως σήμερα, προσφέροντας αυτή την ευρεία και πολυδιάστατη γκάμα υπηρεσιών καθώς στελεχώνεται από άριστους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης. Άλλο ένα asset της εταιρείας, η HAPPY PEOPLE Θεσσαλονίκης -με το γραφείο στη Θεσσαλονίκη να ιδρύεται το 2018 αυξάνοντας το εύρος της γεωγραφικά.

Η αποστολή της HAPPY PEOPLE είναι να προσφέρει στους πελάτες της μια πολυδιάστατη εμπειρία παρέχοντας πολύπλευρες υπηρεσίες και πολλαπλές επιλογές.  Ακολουθώντας το αμερικανικό πρότυπο στο casting και παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία και το motto “all ages, all faces, χωρίς μεζούρα, ανεξαρτήτως ηλικίας”, κατέχει ηγετική θέση στα casting διαφημιστικών, συγκεντρώνοντας μεγάλη γκάμα type cast σε male/ female models, actors και characters. Η επιτυχία της οφείλεται στη μόνιμη αναζήτηση πρωτότυπων χαρακτήρων με στόχο να μπορεί πάντα να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών γεγονός που της επιτρέπει να διαθέτει ένα roster 1,500 ατόμων που εμπλουτίζεται καθημερινά. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να επιλέχθεί το κατάλληλο πρόσωπο για την κατάλληλη ανάγκη.

Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και ο τρόπος διαφοροποίησής της είναι το ότι παρέχει στους πελάτες της tailor made υπηρεσίες. Τα στελέχη είναι επαγγελματίες προσανατολισμένοι πάντα στις ανάγκες των πελατών, κινούνται ταχύτατα, εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους από την αρχή έως την ολοκλήρωση ενός project. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι διαθέσιμοι στην υπηρεσία των πελατών 24/7. Με άλλα λόγια, η επιτυχία της HAPPY PEOPLE έγκειται στη μοναδικότητα των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και στα πολύτιμα στελέχη της - κυρίως στην ομάδα των διαφημιστικών με επικεφαλής τον κ. Μάξιμο Καρρά, ως casting director μαζί με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Σαλευρή και Σωτηρία Χαλικιοπούλου καθώς και στους υπόλοιπους συνεργάτες Αγγελική Καρμίρη, Ελένη Κόταρη, Κωνστντίνα Φαναρά και Γεωργία Κοντογιάννη.

Για τη HAPPY PEOPLE οι συνεργασίες είναι σημαντικές γιατί στα 30 χρόνια της επαγγελματικής της πορείας πετύχε ένα ευρύ φάσμα αξιοσημείωτων συνεργασιών με μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, τηλεοπτικά κανάλια, εταιρείες παραγωγής, έμπειρους φωτογράφους. Ενδεικτικά αναφέρονται συνεργασίες όπως, Ant1, Mega, Star, Alpha, Skai, Open, Modiano, MovieLab, Antenna Group, Stefi Productions, Foss Productions, GreenPixel, Red Production.

Σημαντικές είναι και οι συνεργασίες του τελευταίου χρόνου που έχουν πάντα στόχο να διευρύνουν το πορτφόλιο των συνεργασιών έτσι ώστε να αναδειχθεί η σταθερότητα, η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία της εταιρείας. Οι τελευταίες συνεργασίες περιλαμβάνουν brands όπως Flora, TEBA, Γάλα Δέλτα, ΕΣΠΑ, Castrol, Opap, UEFA, Lamda Development, Campari, Μπύρα Νύμφη, Blue Star, KFC.

Για τη HAPPY PEOPLE λοιπόν, το μέλλον εμπεριέχει αρκετή αισιοδοξία γιατί βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση φρέσκων ιδεών και προσώπων. Πρωταρχικός της στόχος είναι να συνεχίσει να προσφέρει μια πολυδιάστατη, 360º εμπειρία στους πελάτες της, εξελίσσοντας και διευρύνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τις επιλογές που προσφέρει, έτσι ώστε να παραμείνει η καλύτερη εταιρεία στον χώρο της διαφήμισης και στην εύρεση characters, actors και όλων των επιθυμητών προσώπων ανεξάρτητα με το φύλο και την ηλικία. Τελευταία κίνηση, η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε άλλα μέρη της Ελλάδας και στην Κύπρο.
HAPPY PEOPLE, Καρνεάδου 38, Κολωνάκι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ