Smart Life

Η κουζίνα των ονείρων μου έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη

Όταν η ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης πάει σε άλλο επίπεδο...

woman_guest.jpg
Έφη Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
THERMOGATZ: Η ελληνική εταιρεία συσκευών αερίου που σαρώνει
© Thermogatz

Κορυφαίες οικιακές συσκευές και επαγγελματική θέρμανση φυσικού αερίου και υγραερίου.

Την τελευταία διετία, λόγω της πανδημίας που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, διαμορφώσαμε όλη μας την καθημερινότητα στο σπίτι. Δουλειά από το σπίτι, γυμναστική από το σπίτι, σινεμά από το σπίτι, κλπ. Ένα από τα πράγματα που άλλαξα προσωπικά στην καθημερινότητά μου, είναι το θέμα της μαγειρικής. Ναι, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που ουδέποτε μου άρεσε να μαγειρεύω αλλά αντιθέτως είχα μεγάλο ταλέντο στο να παραγγέλνω φαγητό απ΄έξω.  Αυτό όμως ανατράπηκε τον τελευταίο καιρό και μαζί με αυτήν την μεγάλη αλλαγή ήταν απαραίτητη και η επένδυση στην κουζίνα μου. 

Καθώς ξεκίνησα να ασχολούμαι με την προετοιμασία των γευμάτων-σε σημείο που το έβρισκα διασκεδαστικό, συνειδητοποίησα ότι η 20 ετών συσκευή κουζίνας που είχα, δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου οπότε κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να αγοράσω μια καινούργια. Εν τω μεταξύ, σε όλες τις συνταγές μαγειρικής που ξεκίνησα να δοκιμάζω έβλεπα στα σχόλια πόσο πιο γρήγορα και νόστιμα γίνονται τα φαγητά όταν τα μαγειρεύεις στο γκάζι οπότε μου είχε κολλήσει η ιδέα να αγοράσω κουζίνα με εστίες γκαζιού. 

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για συσκευές, έπεσα πάνω σε μια υπέροχη ρετρό κουζίνα, σαν μαντεμένια με λεπτομέρειες στο χρώμα του μπρούτζου ενώ το ρολόι ήταν vintage. Σκέφτηκα εδώ είμαστε. Ναι μεν οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα ήταν σε 3D και οι περιγραφές πολύ λεπτομερείς, αλλά εγώ είχα και διάφορες απορίες σχετικά με την εγκατάσταση και τις διαστάσεις οπότε κάλεσα την εταιρεία THERMOGATZ για να συνεννοηθώ. 

THERMOGATZ: Η ελληνική εταιρεία συσκευών αερίου που σαρώνει
© Thermogatz

Όταν ένας ευγενέστατος κύριος σήκωσε το τηλέφωνο, δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μιλούσα με τον ιδιοκτήτη, τον κ. Στυλιανό Γκατζιώλη. Εφόσον μου εξήγησε πώς λειτουργούν οι μικτές συσκευές (μάτια με γκάζι και φούρνος με ρεύμα) και συζητούσαμε για το ποια επιλογή θα ήταν η καλύτερη για τον χώρο μου, μου πρότεινε να στείλω φωτογραφίες από την θέση που θα έμπαινε η συσκευή για να έχει πληρέστερη εικόνα. Την επόμενη μέρα με κάλεσε ο ίδιος (σημειωτέων ακόμα δεν ήξερα με ποιον μιλούσα) και μου έκανε τις προτάσεις του.

THERMOGATZ: Η ελληνική εταιρεία συσκευών αερίου που σαρώνει
© Thermogatz

Αφού καταλήξαμε στη συσκευή και προχωρήσαμε στην παραγγελία, δεν παρέλειψα να τον συγχαρώ για την ποιότητα εξυπηρέτησης και τότε μου απάντησε "Σας ευχαριστούμε πολύ. Ο πατέρας μου ξεκίνησε αυτή τη δουλειά το 1967. Επιθυμία μας είναι μέσα από τις συσκευές μας και την συνεργασία μας η ζωή του έμπορου όσο και του τελικού καταναλωτή που θα μας επιλέξει να γίνει ευκολότερη. Γι’ αυτό φροντίζουμε οι συνεργάτες μας να αντιμετωπίζονται ο καθένας προσωπικά με ευγενική αντιμετώπιση παρότι μετράμε χιλιάδες πελάτες σε όλη την χώρα». Η εταιρεία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που είχα κατά νου, καθώς έχει ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών λιανικής και εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό επιχειρήσεις εστίασης τόσο με συσκευές θέρμανσης αερίου και υγραερίου.

THERMOGATZ: Η ελληνική εταιρεία συσκευών αερίου που σαρώνει
© Thermogatz

Εγώ δεν έχω παρά να επιβεβαιώσω τα λεγόμενά του σε ότι αφορά το customer service αλλά και την κουζίνα την οποία έχω κατευχαριστηθεί. Τέλος, δεν μπορώ να κρύψω ότι χάρηκα όχι μόνο για την ευχάριστη έκβαση αλλά και γιατί στήριξα μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δουλεύει εντατικά με μεράκι, με τεχνογνωσία και ποιότητα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ