Smart Life

MatePad 11: Το τάμπλετ της HUAWEI γίνεται Νο1 φίλος των φοιτητών

Συμπεριλαμβάνονται το M-Pencil και το Magnetic Keyboard

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mkt_debussy_creative_shot_grey_jpg_16-9_20210604.jpg

Το MatePad 11 είναι η νέα προσθήκη στην κορυφαία σειρά tablet της HUAWEI και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα νέων δυνατοτήτων.

Ο Σεπτέμβρης είναι πλέον στα μέσα του. Μπορεί στους περισσότερους να μην λέει τίποτα αυτό, όμως για την φοιτητική κοινότητα αυτός είναι ο μήνας που όλα διορθώνονται. Χιλιάδες φοιτητές σε όλη την Ελλάδα πρέπει να επιστρέψουν στις βάσεις τους και να γυρίσουν στις σπουδές τους. Μαζί τους, οι μαθητές επιλέγουν το θρανίο τους για την νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει και οι εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς αναλύουν στο  γραφείο πως πέρασαν στις διακοπές ή πόσο που πολυ τους λείπουν οι μέρες ξεγνοιασιάς των αδειών. Η επιστροφή στην πραγματικότητα και την ρουτίνα είναι πάντα μία δύσκολη υπόθεση. Αυτήν την φορά όλοι μπορούν να έχουν ένα νέο σύμμαχο που θα τους βοηθήσει με αυτό. Το νέο tablet της HUAWEI, MatePad 11, υπόσχεται να κάνει τη ζωή όλων πιο εύκολη χάρις στα οφέλη που μπορεί να προσφέρει κάνοντας την επάνοδο στην καθημερινότητα άκρως καλύτερη.

mkt_matepad_11_grey_02_ultra_hd_hq_jpg_20210513.jpg

Φοιτητές και μαθητές θα γεμίσουν αυτές τις ημέρες τα έδρανα και τα θρανία τους αντίστοιχα για την νέα σεζόν. Οι υποχρεώσεις τους είναι πολλές και ο όγκος τους εργασιών τεράστιος. Η τεχνολογία πρέπει να είναι σε θέση να τους λύσει τα χέρια. Εκεί έρχεται το MatePad 11 που προσφέρει μια άνετη εμπειρία χρήσης με πολύ αυξημένες δυνατότητες. Είναι εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία που επιτρέπει την αξιοποίηση και άλλων συσκευών ή ακόμα και του Smartphone, ενώ έχει και μία ανανεωμένη επιφάνεια εργασίας που δεν κουράζουν τον καταναλωτή καθώς μπορεί να έχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες σε ένα καθαρό περιβάλλον χρήσης. Με αυτόν τον τρόπο ο σπουδαστής ή ο μαθητής μπορεί να πραγματοποιήσει απερίσπαστος τις εργασίες του καθημερινά. Το κινητό τηλέφωνο είναι εξάλλου ο καλύτερος φίλος ενός νέου και η διασυνδεσιμότητα του νέου tablet της HUAWEI το κάνει ακαταμάχητο για πολλούς χρήστες.

mkt_matepad_11_lifestyle_shot_keyboard_mouse_interaction_en_hq_16-9_jpg_20210611.jpg

Ένα άλλοι στοιχείο που κάνει το tablet της HUAWEI πολύ χρήσιμο για την παρακολούθηση μαθημάτων είναι η λειτουργία M – Pencil (2ης γενιάς) με την νέα αναβαθμισμένη γραφίδα να βοηθάει όλους τους νέους χρήστες να απελευθερώσουν μεγάλο κομμάτι της δημιουργικότητα τους. Ο καθηγητής έχει ξεκινήσει την αγόρευση και είναι αναγκαίο να κρατηθούν σημειώσεις που θα αποδειχθούν ευεργετικές σε λίγους μήνες αλλιώς όλοι θα μετανιώνουν την ώρα και την στιγμή που αμέλησαν να τις κρατήσουν κάπου. Η λειτουργία M – Pencil κάνει ακόμα και το γράψιμο βαρετών θεωριών διασκέδαση και όλοι μπορούν να κάνουν σε λίγο χρόνο το ψηφιακό κείμενο γραπτό. Πόσες φορές επίσης βρέθηκε κάποιος στην άκρη του δρόμου και έπρεπε οπωσδήποτε να καταγράψει μία πληροφορία που μόλις άκουσε; Πλέον αυτό είναι εφικτό και η έμπνευση δεν πάει χαμένη.

mkt_matepad_11_grey_04_ultra_hd_hq_jpg_20210513.jpg

Το multi-screen collaboration που μπορεί να προσφέρει το νέο MatePad 11, μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο φανατικούς multitaskers. Σε αυτό περιλαμβάνονται τρεις  λειτουργίες που επιτρέπουν στις συσκευές να συνεργάζονται με νέους τρόπους. Το tablet με τον υπολογιστή έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μεταφορά αρχείων γίνεται μία πολύ εύκολη υπόθεση μεταξύ των συσκευών ενώ η απεικονίση της οθόνης του tablet σε εκείνη του υπολογιστή και το αντίστροφό κάνει άπαντες να μπορούν να επωφεληθούν από τις λειτουργίες που προσφέρει το multi-screen collaboration. Οι εργασίες που γίνονται στο MatePad 11 μπορούν να προβληθούν εκ νέου στον υπολογιστή και έτσι να προσεχθεί η κάθε λεπτομέρεια. Παράλληλα η έτερη λειτουργία Multi-Window υποστηρίζει το άνοιγμα τεσσάρων εφαρμογών ταυτόχρονα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς υπαλλήλους ενός γραφείου όταν έχουν μια σειρά από πολλά πρότζεκτ ταυτόχρονα.

mkt_matepad_11_lifestyle_shot_multi-screen_collaboration_en_hq_16-9_jpg_20210610.jpg

Όταν η μέρα φτάνει στο τέλος της, όλοι έχουν την ανάγκη μερικών ωρών χαλάρωσης. Ένα διάστημα που θα χρειαστεί να βγουν όλες οι υποχρεώσεις από τον νου για λίγο και την θέση τους θα πάρει κάτι που μπορεί να ρίξει τους σφυγμούς του καθενός ή κάθε μίας. Το HUAWEI MatePad 11 είναι το πρώτο tablet της εταιρείας που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz. Τα γραφικά που μπορεί να παραδώσει είναι απίστευτα ρευστά και προβάλλει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να ευχαριστηθούν βίντεο, μουσική, παιχνίδια και διάφορες άλλες εφαρμογές, κάνοντας όλους να μπορούν να βυθιστούν ευχάριστα στην διασκέδαση ξεχνόντας όλα τα υπόλοιπα. Σε αυτό επίσης βοηθάει το ηχοσύστημα τετραπλών ηχείων που περιλαμβάνεται, προσφέροντας έναν καθαρό ήχο που είναι σε θέση να γεμίσει το δωμάτιο.

mkt_matepad_11_lifestyle_shot_entertainment_en_hq_16-9_jpg_20210610_1.jpg

Το νέο tablet της HUAWEI MatePad 11 έφτασε στην αγορά ώστε όλα να γίνονται πιο εύκολα με τις πολλές λειτουργίες που διαθέτει, το ωραίο design και παράλληλα να αποτελέσει έναν σταθμό με πολλές επιλογές ποιοτικής διασκέδασης.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ