Smart Life

Πώς να βρεις τον ιδανικό καθηγητή για ιδιαίτερα

Όταν θέλεις το καλύτερο για το παιδί σου πρέπει να το ζητάς και από τους καλύτερους

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
brooke-cagle-uwvwq8gf8pe-unsplash.jpg

Βρες τον ιδανικό δάσκαλο για ιδιαίτερα στο instateacher.gr

Η διαδικασία του να βρεις έναν (ή δύο, ή τρεις) καθηγητές για να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στο παιδί σου σίγουρα δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προσοχή. Η αναζήτηση και μόνο σε καταλόγους ή μέσω γνωστών μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες. Η μεταδοτικότητα του κάθε καθηγητή είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα που όμως είναι καθαρά υποκειμενικό και αλλάζει από παιδί σε παιδί, επομένως δεν μπορείς να βασίζεσαι απόλυτα στις συστάσεις των άλλων.

Πριν βιαστείς να πεις ξεφυσώντας «και τι να κάνω;», μπες να τσεκάρεις το instateacher.gr. Είναι ο νέος καλύτερός σου φίλος. Πρόκειται για ένα site που σου προσφέρει τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο να βρεις το ιδανικό ιδιαίτερο μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και καθηγητών, με λίγα μόνο κλικ. Ιδιαίτερα για σχολείο, πανεπιστήμιο, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, τέχνες, αθλητισμό, κ.α. είναι διαθέσιμα, εσύ αρκεί να βάλεις τα κριτήριά σου, να τσεκάρεις τα αντίστοιχα προφίλ των δασκάλων και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους για ιδιαίτερα μαθήματα. Η χρήση της πλατφόρμας είναι πραγματικά πολύ απλή.

Δημοφιλέστερα Μαθήματα

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις καθηγητών περιλαμβάνουν:

Μαθηματικά
Αγγλικά
Αρχαία Ελληνικά
Φυσική
Έκθεση
Χημεία
Μελέτη Δημοτικού
Κιθάρα
Γερμανικά
Γαλλικά
Κοινωνιολογία
Βιολογία
Java
Python
Πιάνο
Ισπανικά

Χρήσιμες πληροφορίες

- Για να βρεις δάσκαλο, επιλέγεις το μάθημα που σε ενδιαφέρει και σου εμφανίζεται η λίστα με τους διαθέσιμους.
- Επικοινωνείς με τους δασκάλους μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο προφίλ τους.
- Η τιμή του μαθήματος ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο. Το instateacher δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων, οι υπηρεσίες του παρέχονται εντελώς δωρεάν.
- Στην πλατφόρμα θα δεις και τους πιστοποιημένους δάσκαλους, οι οποίοι έχουν ανεβάσει τα πτυχία τους στην πλατφόρμα και έχουν ελεγχθεί αντίστοιχα από την ομάδα του instateacher.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ