Market

Η bluegr συνεχίζει τη στελέχωση των τμημάτων της για τη σεζόν 2024

Αναζητά επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού για τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
candiaparkvillage_aerialofthepool__2_

Η bluegr συνεχίζει τη στελέχωση των τμημάτων της για τη σεζόν 2024 - Αναζητά επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού για τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης.

Ο όμιλος της bluegr Hotels & Resorts συνεχίζει τη στελέχωση όλων των τμημάτων για τη Σεζόν 2024 και αναζητά επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού για τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης. Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας ενός κορυφαίου ομίλου ξενοδοχείων με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος ΕΔΩ για να προγραμματίσεις μια συνέντευξη με την ομάδα της bluegr.

minos_palace_hotel___suites__18_

Οι ανοιχτές θέσεις αφορούν επαγγελματίες του κλάδου για τα τμήματα της Υποδοχής, Κουζίνας, Εστίασης, Housekeeping και Kids Club, αλλά και το Spa του Minos Palace hotel, ενός σύγχρονου καταφυγίου ενδοσκόπησης που προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρίες wellness. Επιπλέον υπάρχουν ανοιχτες θέσεις εργασίας στην Αθήνα στα τμήματα HR και πωλήσεων.

Η οικογένεια της bluegr παρέχει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, με Πιστοποίηση Great Place to Work βασισμένο σε διεθνή πρότυπα Επιχειρηματικής Αριστείας, ευκαιρίες εξέλιξης, καθώς και συνεχή εκπαίδευση και έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση.

Μάλιστα η εταιρεία έχει λάβει το βραβείο Great Place to Work Hellas 2023, για την κατάκτηση της 9ης θέσης στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ έχει διακριθεί και με τη 2η θέση στη λίστα «Best Workplaces™ for Women Hellas 2023».

Είτε είσαι επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού, είτε αναζητάς ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα σου, βρες όλες τις ανοιχτές θέσεις ΕΔΩ και γίνε μέλος της οικογένειας της bluegr.

There cannot be blue without u!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ