Market

Οι νέες γεύσεις του παγωτού Plan(e)t είναι εδώ, έτοιμες να τις απολαύσεις

Τρεις νέες απολαυστικές γεύσεις, για όσους αγαπούν το καλό παγωτό

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
planet2

Plan(e)t: Τρεις νέες γεύσεις του παγωτού είναι εδώ, σε χάρτινη συσκευασία. 

Το 1ο Plant based & Carbon Negative παγωτό στον κόσμο, είναι ελληνικό, και φέρνει αυτό το καλοκαίρι, όχι μια αλλά τρεις νέες απολαυστικές γεύσεις, για όσους αγαπούν το καλό παγωτό. 

Οι Epic Caramelised Biscuit, Holy Bueno και Strawberry Cheesecake, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, έρχονται σε χάρτινη συσκευασία, των 480ml να προστεθούν, στις Triple Chocolate Brownie και Peanut Butter & Caramel, ολοκληρώνοντας τη γευστική παλέτα της φετινής καλοκαιρινής απόλαυσης. Η πλούσια γεύση, οι ποιοτικές πρώτες ύλες και τα 100% φυσικά συστατικά τους είναι που κάνουν τα παγωτά Plan(e)t να ξεχωρίζουν.

planet4

Η best seller γεύση του παγωτοπωλείου Plan(e)t στο Μοναστηράκι (Ερμού 86), Epic Caramelised Biscuit τώρα και σε χάρτινο κύπελλο, για να μπορείς να την απολαύσεις όποτε θελήσεις. Καραμελωμένο μπισκότο, βελούδινη κρέμα και κομμάτια από καραμελωμένα μπισκότα, κάνουν τη γεύση αυτή ακαταμάχητη! 

planet3

Πάστα φουντουκιού, χωρίς αρώματα, πραλίνα κακάο-φουντούκι και κομματάκια φουντουκιού, είναι τα βασικά συστατικά του Holy Bueno. Σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς, τώρα και στην 100% vegan εκδοχή πάντα το ίδιο απολαυστική! 

Τη γεύση Strawberry Cheesecake, No Sugar, είναι η γεύση που δεν περίμενες! Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, απολαμβάνεις πλούσιο παγωτό κρέμα, κομμάτια αφράτου μπισκότου και μαρμελάδα φράουλας, 100% φυτικής προέλευσης, χωρίς τύψεις!

Πάνω από 15 γεύσεις σε εκπληκτικούς συνδυασμούς, 100% φυτικού παγωτού, μπορείς να τις βρεις στο φυσικό κατάστημα Plan(e)t επί της Ερμού 86 στο Μοναστηράκι, ενώ τις πέντε φετινές γεύσεις, τις βρίσκεις σε συσκευασία των 480ml, 100% φιλική προς το περιβάλλον, σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες super market και στα online markets σε πάνω από 700 σημεία στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.planetfoods.eu/ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ