Market

Katsika Bostanic Gourmet: Δυναμώνει το κίνημα των "Slow Eaters"

Συνδέσου με το φαγητό σου, συνδέσου με τον εαυτό σου

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
katsika_bostanic_gourmet_1

KATSIKA BOSTANIC GOURMET: Συνδυάζει τα πιο φρέσκα υλικά και δημιουργεί θρεπτικούς, χορταστικούς και απολαυστικούς συνδυασμούς για εσένα που νοιάζεσαι για την υγεία και την ευημερία σου.

Αγαπάει να περιπλανιέται στη φύση, αναζητά και επιλέγει την τροφή της... αυτή είναι η κατσίκα κι εμείς εμπνεόμαστε από αυτή! Συνδυάζουμε τα πιο φρέσκα υλικά -όπως θα τα διάλεγε και η ίδια- και δημιουργούμε θρεπτικούς, χορταστικούς και απολαυστικούς συνδυασμούς για εσένα που νοιάζεσαι για την υγεία και την ευημερία σου.

katsika_bostanic_gourmet_3

Με σήμα την Katsika, δυναμώνουμε το κίνημα των “Slow Eaters” και σε προτρέπουμε να διαλέξεις τον αγαπημένο σου συνδυασμό, να κάνεις ένα διάλειμμα, να μασάς αργά για να απολαύσεις κάθε γεύση, όπως σου αξίζει! Ισορροπημένο και απολαυστικό μεσημεριανό γεύμα στη δουλειά, στο γραφείο ή και στο σπίτι, φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά, με αγάπη και φροντίδα.

Ανακάλυψε τα πιο λαχταριστά wraps, τα πιο χορταστικά super bowls με τα πιο healthy υλικά, δροσερές ευφάνταστες σαλάτες από τους πιο δημιουργικούς συνδυασμούς φρέσκων πρώτων υλών& νόστιμες σούπες. Σύντομα το μενού θα μεγαλώσει και με άλλες “good-for-me” επιλογές… stay tuned!

katsika_bostanic_gourmet_7

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στοπολύχρωμο bowlRainbow -γιατί πρώτα τρώει το μάτι και μετά το στομάχι- στο Swinging Chicken με μαύρο ρύζι και ζουμερό κοτόπουλο, στην ομώνυμη σαλάτα katsika με φαγόπυρο, φρέσκα μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί και στην Crunchy Gourmet Pasta με πένες, αβοκάντο, μπρόκολο και άλλα υλικά που μαζί προσφέρουν εκρηκτική γεύση στο στόμα και χορταίνει και τον κάθε πεινασμένο.

katsika_bostanic_gourmet_9

Αν κάνει πείνα, θα βρεις την katsikaστο Μαρούσι, Ν.Ηράκλειο και Παγκράτι - κάνε τώρα online την παραγγελία στο www.katsikabostanicgourmet.gr σου και πάρε έκπτωση 10%, όπως και άλλες ξεχωριστές προσφορές.

Συνδέσου με το φαγητό σου, συνδέσου με τον εαυτό σου.
Υπερήφανοι slow eaters - We chew noisily!
IG @katsika_bostanic
FB: @KatsikaBostanic Gourmet

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ