Market

L' Amiral: Ένα μοντέρνο εστιατόριο-bar σε ένα νεοκλασικό κτηρίου του 1890

Ένας χώρος που καλύπτει απόλυτα κοινωνικές όσο και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lamiral_1

Το L΄Amiral είναι η πρόταση που σε κερδίζει με τη μοντέρνα, προσεγμένη του διακόσμηση, τη θέα, τις πλούσιες γεύσεις που περιλαμβάνει το menu του, την ευχάριστη αίσθηση φιλοξενίας για κάθε ανάγκη και προτίμηση. 

Το L΄Amiral modern restaurant and bar, που στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτηρίου του 1890 στην Πανός 6 στη Πλάκα, είναι ιδανικό για εκδηλώσεις κοινωνικού και επαγγελματικού χαρακτήρα, όλον τον χρόνο.
Ο χώρος του αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα που μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις και το ύφος της εκδήλωσης, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες και προτιμήσεις. Οι λειτουργικοί χώροι του ισογείου αναπτύσσονται στο πέτρινο ισόγειο και στο ισπανικό πατάρι, που βλέπει όλο το ισόγειο και διαθέτει 2 privé χώρους, και έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 90 άτομα για δείπνο.
lamiral_2
Στo roof top restaurant, τα 74 άτομα που μπορούν να δειπνήσουν απολαμβάνουν τη θέα του ιστορικού κέντρου, τον λόφο του Λυκαβηττού, και από τη στοά του Αττάλου έως τη βιβλιοθηκη του Ανδριανού.
Στο επίπεδο της ταράτσας υπάρχει οργανωμένος χώρος κατάλληλος να φιλοξενήσει εκδηλώσεις με μουσική και πλήρως εξοπλισμένο μπαρ!
lamiral_3
Η ομάδα του σεφ Γιάννη Βαγγέλη δημιουργεί μενού με βάση την ελληνική κουζίνα που καλύπτουν κάθε διατροφική προτίμηση και ανάγκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ