Market

Νέα καμπάνια των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL

Πίσω από όλα τα μεγάλα βήματα που έχει κάνει η ανθρωπότητα μέχρι τώρα, βρίσκεται πάντα το πρώτο μικρό βήμα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
EVIOL

Η νέα καμπάνια των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL έρχεται για να θυμίσει τι είναι αληθινά σημαντικό.

«Πίσω από κάθε τι μικρό κρύβεται πάντα κάτι μεγάλο». Με αυτό το κεντρικό μήνυμα, η νέα καμπάνια των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, ανατρέπει τα δεδομένα στην επικοινωνία των συμπληρωμάτων διατροφής. 

Στο επίκεντρο της εκστρατείας, βρίσκεται η ιδέα ότι πίσω από όλα τα μεγάλα βήματα που έχει κάνει η ανθρωπότητα μέχρι τώρα, βρίσκεται πάντα το πρώτο μικρό βήμα. Μικρά βήματα, που κάνουν όλοι ασταμάτητα, καμιά φορά και ασυναίσθητα, τα οποία όμως οδηγούν στην ατομική και συλλογική πρόοδο.

Συμπληρώματα διατροφής EVIOL

Σήμερα, σε μία εποχή που παρουσιάζει ζωτικές και νέες προκλήσεις, το μικρό βήμα δεν είναι άλλο, από την καθημερινή και ολοκληρωμένη φροντίδα του εαυτού σας. Για να κερδίσετε το μεγάλο που δεν είναι άλλο, από την προστασία της ζωής και την προάσπιση της ελπίδας. 

Η νέα εκστρατεία των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου, υπερβαίνει τη συνηθισμένη προϊοντική επικοινωνία και σεβόμενη την ιστορία της μάρκας αλλά και τις ουσιαστικές ανησυχίες και προσδοκίες των καταναλωτών, έρχεται για να σας μιλήσει με αμεσότητα για τις αξίες που σας ενώνουν. Η μουσική των διαφημιστικών ταινιών είναι η «Άνοιξη του Vivaldi», ένα κλασικό αριστούργημα που σηματοδοτεί διαχρονικά την αξία της ελπίδας και της αναγέννησης.


Κάθε Μικρό κρύβει κάτι Μεγάλο - Πολυβιταμίνη EVIOL


eviol.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ