Market

HUSKUP Cup για την Common Seas από τη Marianna Lemos

Mοναδικό δώρο για τα Χριστούγεννα, που μεταφέρει το σημαντικό μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HUSKUP Cup για την Common Seas από τη Marianna Lemos

Η Marianna Lemos σχεδίασε μια μοναδική επαναχρησιμοποιούμενη κούπα Huskup για την Common Seas και το Clean Blue Paros.

Ένα μοναδικό δώρο για τα Χριστούγεννα, που μεταφέρει το σημαντικό μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των πλαστικών μιας χρήσης.

Η Marianna Lemos σχεδίασε μια μοναδική κούπα Huskup για την Common Seas και το Clean Blue Paros, εμπνευσμένη από ένα εμβληματικό ελληνικό σύμβολο – το προστατευτικό μάτι, μεταφέροντας το σημαντικό μήνυμα πως «όλοι πρέπει να προστατεύσουμε τις θάλασσες μέσα από τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης».

Η Huskup είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη κούπα, κατασκευασμένη από απορριμμένο φλοιό ρυζιού και όχι πλαστικό και βοηθά στη μείωση του οικολογικού αντικτύπου, ενώ απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα.

HUSKUP Cup για την Common Seas από τη Marianna Lemos

Η επαναχρησιμοποιούμενη κούπα Huskup είναι ιδανική για ζεστά και κρύα ροφήματα, ενώ το καπάκι διαθέτει άνοιγμα υποδοχής για επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι. Είτε απολαμβάνουμε το ρόφημά σας κρύο ή ζεστό, επιλέγετε τον σωστό τρόπο χωρίς να υπολειπόσαστε σε στυλ.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της μοναδικής κούπας Huskup στηρίζουν τις παγκόσμιες δράσεις της Common Seas στη μάχη της ενάντια στην πλαστική ρύπανση.

H Common Seas στην Ελλάδα δραστηριοποιείται στο νησί της Πάρου, μέσω του προγράμματος Clean Blue Paros. To Clean Blue Paros αντιμετωπίζει την πλαστική ρύπανση προωθώντας νέες πολιτικές, επιδεικνύοντας επί τόπου λύσεις κυκλικής οικονομίας και αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι απορρίπτουν τα πλαστικά.
Το Clean Blue Paros, που ιδρύθηκε από την Common Seas ως μέρος της Clean Blue Alliance, είναι μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ Δήμου Πάρου, τοπικών επιχειρήσεων, WATT, HERRco, WWF ΕΛΛΑΣ και Cyclades Preservation Fund.

H Common Seas είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που αντιμετωπίζει την κρίση της πλαστικής ρύπανσης προωθώντας μια νέα πολιτική, επενδύοντας στην κυκλική οικονομία και αποτελώντας τον καταλύτη για μια πολιτιστική αλλαγή στον τρόπο που «παράγουμε, χρησιμοποιούμε και απορρίπτουμε τα πλαστικά». Η παγκόσμια ομάδα συνεργάζεται με κυβερνήσεις, με επιχειρήσεις και με την κοινωνία για να δημιουργήσει την ώθηση για την αλλαγή.

Βρείτε την κούπα Huskup στο huskup.com/product/clean-blue-paros-for-common-seas/ 
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Common Seas commonseas.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ