Market

Νέο κατάστημα Chillbox

Στην καρδιά του Χαλανδρίου, επάνω στον πιο εμπορικό δρόμο, μετά τα ψώνια σας, τώρα έχετε κι έναν λόγο να χαλαρώσετε

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Chillbox

Ένα νέο κατάστημα chillbox έχει ανοίξει, με μοναδικό σκοπό να σας δροσίσει, με το γνωστό πια και αγαπημένο frozenyogurt. Και όχι μόνο.

Στην καρδιά του Χαλανδρίου, επάνω στον πιο εμπορικό δρόμο (Αγ. Παρασκευής 13-15), μετά τα ψώνια σας, τώρα έχετε κι έναν λόγο να χαλαρώσετε.

Chillbox
Ένα νέο κατάστημα chillbox έχει ανοίξει, με μοναδικό σκοπό να σας δροσίσει, με το γνωστό πια και αγαπημένο frozenyogurt. Και όχι μόνο! Από νωρίς το πρωί το chillbox ανοίγει για τον πρώτο καφέ της ημέρας. Εκεί θα βρείτε ακόμα μοναδικούς φρουτοχυμούς, smoothies, πολλές γεύσεις παγωτού, milkshakes, αλλά και υπέροχες φρεσκοψημένες βάφλες που μπορείτε να γαρνίρετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας! Υπέροχα γλυκά του κουταλιού, ζεστές σάλτσες σοκολάτας υγείας, λευκής και γάλακτος, χρωματιστά καραμελάκια, τρούφες και πολλά άλλα γαρνιρίσματα σας περιμένουν στο chillbox στο Χαλάνδρι.

Chillbox
Και αν τα ψώνια σας έχουν εξαντλήσει… καθίστε λίγο να ξαποστάσετε! Στο πίσω μέρος του καταστήματος θα βρείτε ένα καθιστικό όπου μπορείτε με την ησυχία σας  να απολαύσετε ό,τι έχετε επιλέξει, βλέποντας και το μοναδικό graffiti που κάνει αυτό το chillbox να ξεχωρίζει!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ