Market

Χ by Trollbeads

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50163-102926.jpg

Μετά το παγκόσμιο επίσημο λανσάρισμά του, το νέο brand X by Trollbeads παρουσιάστηκε και στην Ελλάδα, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, από την αποκλειστική αντιπρόσωπό του σε Ελλάδα και Κύπρο, κυρία Ειρήνη Ντέρου, στο κατάστημα i-D στο Golden Hall.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του X by Trollbeads, η κυρία Ειρήνη Ντέρου τόνισε μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε ένα ακόμη brand στο Deros Group, το X by Trollbeads, το όποιο αποτελεί καινοτομία στο σύγχρονο κόσμημα και δημιουργήθηκε για τη γυναίκα του σήμερα».

Το Χ by Trollbeads αποτελεί ένα μοναδικό concept κοσμήματος, επιτρέποντας σε κάθε γυναίκα να εκφράσει το προσωπικό της στυλ. Οι μονοί και διπλοί κρίκοι, από υψηλής ποιότητας υλικά όπως χρυσός, ασήμι, μπρούτζος και καουτσούκ, συνδέονται με ένα απλό «twist», συνθέτοντας ξεχωριστά βραχιόλια και κολιέ.

Εννέα (9) σχεδιαστές της Trollbeads συνεργάστηκαν μοναδικά και δημιούργησαν 73 κρίκους με καινοτόμο σχεδιασμό και πάντα κομψή γραμμή, προσφέροντας μία διαφορετική οπτική στο σύγχρονο γυναικείο κόσμημα.

Η σειρά X by Trollbeads είναι διαθέσιμη στα καταστήματα i-D, στο Κολωνάκι (Βαλαωρίτου 9) και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα. 

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ