Market

Η Vans συνεχίζει τη μακροχρόνια σχέση της με τον Charlie Brown, τον Snoopy και τη συμμορία των Peanuts

Νέα συλλογή, νέα μορφή

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376904-778033.jpg

Η συλλογή Vans x Peanuts γιορτάζει τα σχέδια των πιο γνωστών αυθεντικών comic εικονογραφήσεων του Charles M. Schulz

Η Vans, το αυθεντικό brand ένδυσης και υπόδυσης, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα action sports, συνεχίζει τη μακροχρόνια σχέση της με τον Charlie Brown, τον Snoopy και τη συμμορία των Peanuts στην τελευταία συλλογή υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ που παρουσιάζεται αυτόν τον Οκτώβριο. Χρησιμοποιώντας τις πρωτότυπες εικονογραφήσεις του Charles M. Schulz, η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στους εικονικούς χαρακτήρες και τα σχέδια από τα αυθεντικά τηλεοπτικά αφιερώματα της Peanuts για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι εικονογραφήσεις του Charles M. Schulz παίρνουν νέα μορφή στα μοντέλα Sk8-Hi Reissue και Old Skool χρησιμοποιώντας ολόκληρη την επιφάνεια των μοντέλων ως καμβά. Τα πρωτότυπα σχέδια του Charlie Brown και του Snoopy καταλαμβάνουν τον μονόχρωμο καμβά και διακοσμούνται με δερμάτινα Sidestripes. Κάνοντας μία αναδρομή στις ημέρες των ταινιών comic, η συλλογή παρουσιάζει το μοντέλο Authentic, το οποίο έχει διακοσμηθεί με σκηνές του comic με θέμα τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Οι οπαδοί των Peanuts μπορούν να νιώσουν ότι φορούν τα παπούτσια χορού τους φορώντας το Authentic ή το Old Skool μοντέλο της συλλογής, το οποίο απεικονίζει ολόκληρη τη συμμορία των Peanuts κατά τη διάρκεια της αξέχαστης σκηνής χορού από το κινούμενο τηλεοπτικό αφιέρωμα ‘A Charlie Brown Christmas’.

Προς τιμήν της 25ης επετείου του μοντέλου Half Cab, οι σχεδιαστές της Vans έχουν συμπεριλάβει τον Snoopy και τα μέλη της οικογένειάς του σε όλο τον καμβά του Half Cab. Κοιτάξτε προσεκτικά και μπορείτε να διακρίνετε τον αδερφό του Snoopy, τον Spike, πάνω στην ετικέτα της γλώσσας του Half Cab, με ένα Checkerboard καπέλο και την υπογραφή του Schulz. Το μοναδικό Checkerboard Slip-On της Vans έχει επανασχεδιαστεί αυτή τη σεζόν για να συμπεριλάβει τις πολλές παιχνιδιάρικες εκφράσεις του Snoopy που μπορούν να βρεθούν μέσα στο comic. Το Sk8-Hi Reissue παίρνει μια πρωτοποριακή αναβάθμιση με τα δερμάτινα χαρακτηριστικά το οποίο σε κάποια σημεία είναι ανάγλυφο για να συμπεριλάβει τη λεπτεπίλεπτη παρουσία του Snoopy και τον κρυμμένο Woodstock ο οποίος εντοπίζεται στην ετικέτα της γλώσσας. Ένα πολύ ιδιαίτερο Classic Slip-On δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την αιώνια φιλία μεταξύ Charlie Brown, του Snoopy και του Woodstock και χαρακτηρίζεται από γούνινα patches στο πλαινά σημεία του κάθε Slip-On και ολοκληρώνεται απεικονίζοντας ανάγλυφα τους «Καλύτερους Φίλους» στο μπροστινό μέρος του κάθε παπουτσιού.

Η ένδυση και τα αξεσουάρ της συλλογής Vans x Peanuts, είναι διαθέσιμα σε ένα εύρος σχεδίων τα οποία ταιριάζουν με την ποικιλία υποδημάτων, συμπεριλαμβανομένων των μονόχρωμων εικονογραφιών του Charlie Brown και του Snoopy και της οικογένειας του Snoopy για τους άνδρες. Οι γυναίκες έχουν μια παιχνιδιάρικη ροζ συλλογή ενδυμάτων, η οποία απεικονίζει το χορευτικό πάρτι των Peanuts και μια συλλογή αφιερωμένη στον Snoopy. Ακόμη και οι μικρότεροι fans της Vans και Peanuts θα λάβουν τη δική τους συλλογή υποδημάτων που θα είναι διαθέσιμη σε μεγέθη για παιδιά και νήπια συμπεριλαμβανομένου και του μοντέλου Authentic με την comic σκηνή από το χορευτικό πάρτυ. Κατάλληλο για αποκριάτικες μεταμφιέσεις το Sk8-Hi Zip λάμπει στο σκοτάδι με τον Snoopy και τον Woodstock ντυμένους ως μούμιες ενώ το Old Skool V με Velcro χαρακτηρίζεται από το Checkerboard print του Snoopy. Οι μικρότεροι φίλοι της παρέας έχουν το δικό τους Classic Slip-On που παρουσιάζει τον Snoopy με μία γούνινη λεπτομέρεια ουράς στο πίσω μέρος.

Η νέα συλλογή Vans x Peanuts η οποία περιλαμβάνει υπόδηση, ένδυση και αξεσουάρ, είναι διαθέσιμη στα official καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και στο Athens Metro Mall!

Vans, “Off The Wall” Since ’66

vans.euyoutubeinstagram, Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ