Market

Τα 40 χρόνια του Atelier Loukia από τις εντυπωσιακές οθόνες των Samsung SUHD τηλεοράσεων

Η Samsung ήταν χορηγός τεχνολογίας στο Loukia Omnium Gatherum

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329714-682081.jpg

Δυναμικό παρών έδωσαν οι Samsung SUHD τηλεοράσεις στη σειρά εορταστικών εκδηλώσεων Loukia Omnium Gatherum, που πραγματοποιήθηκαν στις 31 Οκτωβρίου σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Στην επίδειξη μόδας παρουσιάστηκαν 40 αιθέριες δημιουργίες υψηλής ραπτικής από τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2016-17 της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Ένα artistic video wall αποτελούμενο από επαγγελματικές οθόνες Samsung ενσωματώθηκε στο λιτό και ιδιαίτερο σκηνικό του catwalk, αναδεικνύοντας το ύφος του fashion show και τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες των ρομαντικών και φίνων ενδυμάτων.

Τα 40 χρόνια του Atelier Loukia από τις εντυπωσιακές οθόνες των Samsung SUHD τηλεοράσεων

Μετά το πέρας του fashion show, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ομαδικής φωτογραφικής έκθεσης Omnium, στην οποία κλήθηκαν μεγάλα ονόματα Ελλήνων φωτογράφων μόδας να αποτυπώσουν σε μία εικόνα το πνεύμα του Οίκου. Οι Samsung SUHD TVs με τεχνολογία Quantum Dot και μίνιμαλ σχεδιασμό, πλαισίωσαν τεχνολογικά την έκθεση, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Αξίζει να σημειωθεί πως τα βλέμματα έκλεψε η πρωτοποριακή επαγγελματική οθόνη Mirror, που συνδυάζει τις ιδιότητες της κλασικής οθόνης με την λειτουργία του καθρέφτη και ενεργοποιείται με ανίχνευση κίνησης.

Τα 40 χρόνια του Atelier Loukia από τις εντυπωσιακές οθόνες των Samsung SUHD τηλεοράσεων

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου, ημιαγωγών και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ