Market

Δεκαπέντε χρόνια μαζί με την Lidl Hellas

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23155-55003.jpg

Στην εποχή μας χρειαζόμαστε Σούπερ Supermarket. Ευτυχώς το έχουμε μαζί μας, εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Μπαίνεις σε ένα Lidl με λίστα για τα ψώνια, παίρνεις καρότσι και ψάχνεις την καλύτερη προσφορά. Έλα όμως που δεν θα τη βρεις στα ράφια! Γιατί η καλύτερη προσφορά της Lidl Hellas, είναι η ενίσχυση της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», για να εξετάζονται χιλιάδες παιδιά που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

Κι αν αναζητήσεις την οικογενειακή προσφορά, θα τη βρεις στο πρόσωπο του Γιάννη που τακτοποιεί τα προϊόντα, του Κώστα που ζυγίζει τα ολόφρεσκα φρούτα, της Μαρίας στο ταμείο. Είναι όσοι εργάζονται στη Lidl Hellas και φροντίζουν έτσι τις οικογένειές τους. Σου προτείνουν ελληνικά προϊόντα και ξαφνιάζεσαι, γιατί δεν περίμενες να έχουν τόσα πολλά. Μαθαίνεις, όμως, πως χιλιάδες καταναλωτές, σε 24 ευρωπαϊκές χώρες, αγοράζουν τα ίδια ελληνικά προϊόντα, γιατί η Lidl Hellas είναι από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς ελληνικών προϊόντων.

Συνειδητοποιείς τότε πως η «οικογενειακή προσφορά» περιλαμβάνει κι άλλους Έλληνες, τους παραγωγούς και προμηθευτές της Lidl Hellas. Μετά, φτάνεις στο τμήμα με τα ρούχα και ψάχνεις την μπλούζα που είδες την προηγούμενη βδομάδα. Δεν έχει πουληθεί, αλλά παρόλα αυτά δεν τη βρίσκεις. Γιατί; Γιατί έχει χαριστεί σε κάποιον που την είχε ανάγκη.

Κι όταν, πια φτάσεις στο ταμείο, βλέπεις τα προϊόντα που έχουν συγκεντρωθεί για το «Όλοι μαζί μπορούμε». Προσθέτεις κάτι, γιατί ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που το χρειάζονται. Άλλωστε κι άλλοι πελάτες της Lidl Hellas, κάνουν όπως κι εσύ και έχουν γεμίσει πάνω από 4.000 καρότσια με προϊόντα για εκείνους που δοκιμάζονται. Αυτά συμβαίνουν σε κάθε σούπερ supermarket της Lidl Hellas. Της ανθρώπινης αλυσίδας, που βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και δεκαπέντε χρόνια και δηλώνει πως είναι τιμή της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ