Market

10ος Διαγωνισμός T.G.I. Friday’s young lions

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21052-51378.jpg

Για δέκατη χρονιά, το μεγαλύτερο περιοδικό για το marketing, την διαφήμιση και την επικοινωνία στην Ελλάδα, το Marketing Week και η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος, διοργανώνουν τον διαγωνισμό T.G.I Friday’s Young Lions Competition, σε συνεργασία με το παγκόσμιο Φεστιβάλ διαφήμισης Cannes Lions.

Ο Young Lions Competition απευθύνεται σε νέους δημιουργικούς, 18 έως 28 ετών (γεννημένοι στις ή μετά τις 26 Ιουνίου 1983), που καλούνται να δημιουργήσουν μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα μια διαφήμιση κοινωνικού περιεχομένου για έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό.

Ο φετινός διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες δημιουργικούς να συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε 4 διαγωνισμούς.

Οι νέοι δημιουργικοί καλούνται, να διαγωνιστούν στον καταξιωμένο πια ελληνικό διαγωνισμό τόσο στην κατηγορία Print, όσο και στις κατηγορίες Cyber, Film αλλά και στη νέα κατηγορία Design. Η ανάδειξή τους, μέσα από τον τοπικό αυτό διαγωνισμό, τους δίνει την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις Κάννες και να συμμετέχουν στο διεθνή Young Lions Competition, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του International Advertising Festival, και άρα να διεκδικήσουν μία θέση στους καλύτερους νέους διαφημιστές του κόσμου!

Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε ζευγάρια και έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες για να δημιουργήσουν μία έντυπη καταχώριση, web banner ή και εταιρική ταυτότητα με κοινωνικό θέμα ή 48 ώρες για το γύρισμα και μοντάρισμα ενός διαφημιστικού σποτ 60 δευτερολέπτων, με τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Το brief θα δοθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου. Και οι δύο εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς. Πρόεδρος της φετινής κριτικής επιτροπής είναι η Δάφνη Ζαννιά, Executive Creative Director, Arrow. Χορηγός τίτλου του διαγωνισμού είναι η T.G.I Friday’s, Χορηγοί οι Kinect, Mercedes Benz Hellas, Edgar, Ideal Image και Υποστηρικτές οι εταιρείες Attrattivo και Κωτσόβολος, Χορηγός Επικοινωνίας η free press εφημερίδα Athens Voice.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 30 Απριλίου στο www.younglions.gr


Για περισσότερες πληροφορίες: Κατερίνα Κουρούκλη, 210 661 7777 εσωτ. 108

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ