Market

Νέα συλλογή Swatch Touch 2011

Street Fashion χαρακτήρας σε ένα ρολόι που ξεχειλίζει από άρωμα και διάθεση σε «ηλεκτρονικούς» τόνους.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17107-44528.jpg

Το νέο μοντέλο Swatch Touch 2011 έχει 6 διαφορετικές ψηφιακές λειτουργίες, οι οποίες εναλλάσσονται χρησιμοποιώντας τη ζώνη αφής στην οθόνη (touch screen). Έτσι, το κάθε μοντέλο διαθέτει:

  • Ώρα (2 ζώνες ώρας, t1 & t2)
  • Ημερομηνία
  • Χρονομέτρηση
  • Ξυπνητήρι
  • Αντίστροφη Μέτρηση
  • Ηχητική Ειδοποίηση (Beep)

     

Ο χρήστης μπορεί να «πλοηγείται» εύκολα από λειτουργία σε λειτουργία, αγγίζοντας με τα δάχτυλά του την μπάρα κύλισης στην οθόνη αφής καθώς δεν υπάρχουν κουμπιά! Ο φωτισμός της οθόνης προσαρμόζεται έτσι ώστε να είναι αναγνώσιμη σε όλες τις συνθήκες. Ο σχεδιασμός των νέων μοντέλων είναι τέτοιος ώστε τα μεγάλα αραβικά νούμερα στην LCD οθόνη να εναρμονίζονται απόλυτα με το σχήμα του ρολογιού. Εργονομικό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και με εμφανές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που του δίνει η ελβετική του προέλευση, το Swatch Touch 2011 προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε όποιον το φοράει!

Τα δευτερόλεπτα καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης κάθε ρολογιού Swatch Touch 2011. Τα νούμερα είναι σχεδιασμένα να κινούνται διαρκώς όπως ακριβώς και ο δευτερολεπτοδείκτης στα αναλογικά ρολόγια δίνοντας ρυθμό και ζωντανεύοντας τη νέα ψηφιακή εποχή. Η χρωματιστή οθόνη, η πλαστική κάσα και το λουράκι από σιλικόνη, στην ίδια trendy απόχρωση κάνουν τα 6 νέα μοντέλα το νέο must-have fashion item για όλους τους trend setters. Στην πρώτη κυκλοφορία του, το Swatch Touch 2011 δεν θα κατακλύσει την αγορά γι’ αυτό και η απόκτησή του θεωρείται ένα μικρό επίτευγμα από τους fans του είδους. Στο μέλλον όμως θα είναι το προϊόν που όλοι θα αναζητούν!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ