Market

All in party στο Dream City με αφορμή την καινούργια καμπάνια της Adidas.

All Adidas, η νέα καμπάνια της Adidas σκηνοθετημένη από τον Romain Gavras.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
13125-38402.jpg

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου, τα μεγαλύτερα αστέρια του  παγκόσμιου αθλητισμού, της μουσικής και της μόδας έκαναν πρεμιέρα στις τηλεοπτικές οθόνες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο με την καμπάνια «all adidas» και η adidas το γιόρτασε με ένα all in party στο Dream City!

Η καμπάνια «all adidas», σκηνοθετημένη από τον ελληνικής καταγωγής Romain Gavras, δημιουργήθηκε για να εκφράσει τη μια και μοναδική αξία που βρίσκεται στην καρδιά της adidas, αλλά και όλων των καταναλωτών της ανεξαρτήτως κουλτούρας, χώρας και τρόπου ζωής: το πάθος για οτιδήποτε ζούμε! «Αιχμαλωτίζοντας» με μοναδικό τρόπο στιγμές δράσης και έντασης δεκάδων αγαπημένων προσώπων, όπως των Lionel Messi και David Beckam, του star του NBA Derrick Rose, των μουσικών ειδώλων Katy Perry και Β.ο.Β. η καμπάνια «all adidas» προκαλεί το κοινό να ζήσει κάθε στιγμή δυνατά στους ρυθμούς του τραγουδιού «Civilization» του γαλλικού group Justice.

Για την ελληνική πρεμιέρα, η adidas διοργάνωσε ένα μεγάλο party με happenings, πολύ μουσική και ένα μοναδικό live από τους Stavento. Στην πρόσκληση της adidas ανταποκρίθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι του αθλητισμού, της μόδας, της μουσικής, της καλλιτεχνικής ζωής, της show biz, αλλά και εκατοντάδες φίλοι και fans της. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν το δίδυμο Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ