Advertorial

Δώρα 2021: Κερδίστε smartphones, ποτά και είδη διακόσμησης

100 δώρα που θα σας ενθουσιάσουν

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
ΤΕΥΧΟΣ 809
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερδίστε smartphones, ποτά και είδη διακόσμησης

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2021: Κερδίστε smartphones, φιάλες ποτού, cd's και είδη διακόσμησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο


Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά! δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα!

XIAOMI
Smartphone Xiaomi 11T, αξίας €549,89

Smartphone Xiaomi 11T

Το Xiaomi 11T σου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψεις τις κινηματογραφικές στιγμές της καθημερινής σου ζωής σε… σινεμαγεία. Αυτή η συσκευή προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφία χάρη στην 108MP pro grade camera, ζωντανά γραφικά, 6.67'' οθόνη 120Hz AdaptiveSync AMOLED, κορυφαίο flagship επεξεργαστή και επαγγελματικού επιπέδου 4Κ βιντεοσκόπηση - ιδανική για να μοιραστείς και να ζήσεις τις ιστορίες που έχουν σημασία για εσένα. Ευκαιρία να απαθανατίσεις όλες τις γιορτινές στιγμές με εκείνους που αγαπάς.

▶ H ATHENS VOICE και η XIAOMI (www.mistore-greece.gr) σας χαρίζουν 2 Smartphones Xiaomi 11T, αρχικής αξίας €549,89/ έκαστο. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «XIAOMI» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


A MAGIC CABINET
Limited Edition «I Feel Like Santa» καλάθι

Limited Edition «I Feel Like Santa» καλάθι με ποτά, σοκολάτες, γλυκίσματα

Ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα το A Magic Cabinet δημιούργησε ένα Limited Edition καλάθι με gourmet προτάσεις από τα πιο ιδιαίτερα ελληνικά brands και εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να το απολαύσετε. Παλαιωμένο τσίπουρο Lord Amber, τζιν Old Sport, κρασί Vinsanto 2013 Domain Sigalas, αλμυρά μπισκότα Petits Grecs, σοκολατένιες λιχουδιές Esophy, παραδοσιακά γλυκά από την Κεφαλονιά Sweet Memories Voskopoula, αλατισμένα φιστίκια Αιγίνης FiveTwenty.

▶ H ATHENS VOICE και το A MAGIC CABINET (www.amagiccabinet.com) σας χαρίζουν 1 Limited Edition καλάθι. Ακολουθήστε το Tastevoice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «MAGIC CABINET» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Γούρι και κούπα

Γούρι ματάκι και κούπα

Το Μέγαρο Μουσικής ξέρει να μας μαγεύει όχι μόνο με τις εξαιρετικές παραστάσεις του αλλά και με τα τρομερά δώρα που μπορεί να βρει κανείς στο Πωλητήριό του. Σας χαρίζουμε ένα γούρι-μάτι ζωγραφισμένο στο χέρι και μια κούπα από πορσελάνη fine bone china, σχεδιασμένη ειδικά για το M Shop του Μεγάρου.

▶ H ATHENS VOICE και το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, 2107282000) σας χαρίζουν 1 γούρι ή 1 κούπα. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το δώρο που θέλετε γράφοντας «ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


GRANT'S, SERKOVA, JOSE CUERVO, GANCIA ASTI
ΚΑΙ THREE CENTS ZERO SUGAR SODAS
Φιάλες ποτού

Φιάλες ποτών GRANT'S, SERKOVA, JOSE CUERVO, GANCIA ASTI ΚΑΙ THREE CENTS ZERO SUGAR SODAS

Φιάλες αναψυκτικών Three Cents Zero Sugar

Το Grant’s Smoky ωριμάζει σε τρία διαφορετικά είδη βαρελιών για να αποκτήσει απαλή, πλούσια και πιο γλυκιά γεύση, με μια υποψία τύρφης. H Jose Cuervo Especial Reposado είναι μια μεξικάνικη πολυβραβευμένη και παλαιωμένη τεκίλα. Το Gancia Asti είναι ένα γλυκό αφρώδες κρασί με τη φρέσκια γεύση των σταφυλιών Moscato Bianco, ιδανικό να συνοδεύσει επιδόρπια και φρούτα. Η Serkova, μια vodka ανώτερης ποιότητας και εκλεπτυσμένου χαρακτήρα με κρυστάλλινη, καθαρή γεύση απέκτησε συλλεκτική χριστουγεννιάτικη συσκευασία. Τα εξαιρετικά αναψυκτικά Three Cents Zero Sugar έχουν την υψηλή ποιότητα και γεύση της αρχικής συνταγής, αλλά χωρίς θερμίδες. Pink Grapefruit Soda, Mandarin & Bergamod Soda, Cherry Soda, Tonic Water: σας προσφέρουμε μία φιάλη από κάθε γεύση για να τα απολαύσετε.

▶ H ATHENS VOICE και η ΑΜΒΥΞ χαρίζουν σε 72 από εσάς 1 φιάλη Grant's ή 1 φιάλη Serkova ή 1 φιάλη Jose Cuervo ή 1 φιάλη Gancia Asti ή 4 φιάλες Three Cents Zero Sugar (1 από κάθε γεύση). Ακολουθήστε το Tastevoice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας στο θέμα το όνομα του ποτού που θέλετε να κερδίσετε, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SO LUCKY BY METALLINOU
Γούρια 2022

Βελούδινες κολοκύθες γούρια για το 2022

Στο So Lucky by Metallinou βρίσκουμε τα πιο γουστόζικα, ντιζαϊνάτα γούρια για να διώχνεις το κακό το μάτι! Υποδεχθείτε τον καινούργιο χρόνο με τις βελούδινες κολοκύθες-γούρια «Wishes» για το 2022, ένα μοναδικό και χειροποίητο αντικείμενο για να κάνετε δώρο σε μια οικογένεια, σε συγγενείς και φίλους ή να στολίσετε το σπίτι σας.

▶ H ATHENS VOICE και το SO LUCKY BY METALLINOU (soluckyshop.gr) σας χαρίζουν 6 κολοκύθες γούρια. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SO LUCKY» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
Φιάλες κρασί

Φιάλες κρασί ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου φυτεύει στην Επανομή ελληνικές κυρίως ποικιλίες με στόχο την ανάδειξή τους. Η ποικιλία Μαλαγουζιά, που διασώθηκε από τον ίδιο, είναι και η πρώτη που φυτεύτηκε στο Κτήμα και δημιουργεί ένα από τα πιο εμβληματικά κρασιά του κτήματος. Το Λημνιό είναι μία από τις αρχαιότερες ελληνικές ποικιλίες και η πρωταγωνίστρια στην υπέροχη ετικέτα Avaton. Σας προσφέρουμε ένα από το καθένα για να τα απολαύσετε.

▶ H ATHENS VOICE και το ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ σας χαρίζουν 2 κουτιά με 2 φιάλες (Μαλαγουζιά & Avaton). Ακολουθήστε το Tastevoice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SOPHIA ENJOY THINKING LIVE
Gift sets

SOPHIA ENJOY THINKING LIVE Gift sets

Το κατάστημα SOPHIA Enjoy Thinking Live αποτελεί σημείο συνάντησης για όσους ψάχνουν μοναδικά είδη design και προτάσεις δώρων. Ιδιαίτερες συλλογές αντικειμένων ξετυλίγονται σε ένα χώρο όπου η τέχνη φλερτάρει με το design και όλα τα αντικείμενα συνδέονται με το ευρύτερο concept, κρύβοντας πολλές εκπλήξεις! Σας χαρίζουμε δύο gift sets που περιλαμβάνουν εταζέρα, τσαγιέρα και κούπες.

▶ H ATHENS VOICE και το SOPHIA ENJOY THINKING LIVE (Πινδάρου 15, Κολωνάκι, www.sophia-live.com) σας χαρίζουν 2 gift sets. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SOPHIA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


LES CONNAISSEURS
Φιάλες Bellini Cipriani

LES CONNAISSEURS, Φιάλες ποτού Bellini Cipriani

Το Les Connaisseurs μας προσκαλεί σε ταξίδια γευσιγνωσίας, από κρασιά και τσάγια ως μουστάρδες και ξύδια, αλλά και σε design αναζητήσεις με εξαιρετικά υψηλής αισθητικής αντικείμενα για το σπίτι και για δώρα γάμου. Σας προσφέρουμε δύο φιάλες από το κοκτέιλ Bellini Cipriani από το θρυλικό Harry’s Bar στη Βενετία.

▶ H ATHENS VOICE και το LES CONNAISSEURS (Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 2106814366) σας χαρίζουν 2 φιάλες Bellini Cipriani. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radion 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «LES CONNAISSEURS» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τo κατάστημα Les Connaisseurs στο Golden Hall.


G' VINE FLORAISON, METAXA 12, ΑΓΙΟΝΕΡΙ
Φιάλες ποτού

Φιάλες ποτού G' VINE FLORAISON, METAXA 12, ΑΓΙΟΝΕΡΙ

Τα τέλεια ποτά για τις εορταστικές συγκεντρώσεις με την οικογένεια και τους φίλους. Κερδίστε 1 φιάλη G’ Vine Floraison (μαζί με συλλεκτικό ποτήρι), το πρώτο gin στον κόσμο που παράγεται από απόσταγμα σταφυλιού στην περιοχή Cognac, 1 φιάλη ΜΕΤΑΧΑ 12 αστέρων μαζί με δύο χειροποίητες σοκολάτες ÉSOPHY για το τέλειο pairing και 1 φιάλη Αγιονέρι – The Last Barrel Series 202, παλαιωμένο τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη των Μετεώρων από τον Κώστα Τσιλιλή.

▶ H ATHENS VOICE και η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ σας χαρίζουν 3 φιάλες. Ακολουθήστε το Tastevoice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας στο θέμα το όνομα του ποτού που θέλετε να κερδίσετε, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ