Advertorial

Rapid test σε προνομιακές τιμές για οικογένειες και σχολεία

Η Affidea δίνει σταθερά προτεραιότητα στην ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση. Ανοιχτά και τις Κυριακές.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Covid-19:  Rapid test σε προνομιακές τιμές για όλη την οικογένεια
© Affidea

Η Affidea προσφέρει Rapid test ανίχνευσης κορωνοϊού σε ειδικές τιμές για οικογένειες και σχολεία.

Ο όμιλος Affidea αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει τα θέματα της υγείας πάνω από όλα. Από την έναρξη της πανδημίας, κι έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους εξεταζόμενους, η Affidea συνεισφέρει στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της μεγάλης αυτής υγειονομικής κρίσης με όλους τους τρόπους και τα διαθέσιμα μέσα.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, και λόγω των έκτακτων συνθηκών όπως έχουν διαμορφωθεί, η φιλοσοφία του ομίλου Affidea είναι να προσφέρει την ανίχνευση του αντιγόνου του SARS-CoV-2 (Rapid test) αξιόπιστα αλλά και σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για όλη την οικογένεια.

Η μέθοδος ταχείας ανίχνευσης διενεργείται με πιστοποιημένα αντιδραστήρια, με ειδικότητα και ευαισθησία μεθόδου που προσεγγίζει το 100%. Η εξέταση πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, κατόπιν ραντεβού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των μονάδων της Affidea, με αποτελέσματα διαθέσιμα σε 15-25 λεπτά.

Τεστ και τις Κυριακές

Το δίκτυο δειγματοληψίας της Affidea είναι ευρύ, με στόχο την αποσυμφόρηση, την ποιοτική και ασφαλή εξυπηρέτηση των εξεταζομένων. Επιπλέον, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, το ωράριο λειτουργίας επεκτείνεται και την Κυριακή, σε πολλαπλά σημεία. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ειδικά για το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές, αλλά και γενικά για όλους όσοι χρειάζονται αρνητικό τεστ για να μπορέσουν να εργαστούν ή να κάνουν τις δραστηριότητές τους κάθε Δευτέρα, η επέκταση του ωραρίου είναι σωτήρια. Πόσες φορές δεν βρεθήκαμε σε τέλμα καθώς ενώ έπρεπε να κάνουμε τεστ την Κυριακή έπρεπε να πάμε σε μακρινές περιοχές ή να περιμένουμε με τις ώρες σε μια ουρά; Ευτυχώς, αυτή η ταλαιπωρία τελειώνει καθώς το δίκτυο της Affidea διαθέτει διαγνωστικά κέντρα σε διάφορα σημεία της πόλης και η εξυπηρέτηση είναι άμεση και απόλυτα ασφαλής. 

Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 διενεργούνται στον όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea κάτω από συνθήκες πλήρους ασφάλειας και διακριτικότητας, με αυστηρές προδιαγραφές και με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες. Με σταθερή δέσμευση για τη διασφάλιση της ποιότητας, στην Affidea μπορεί κανείς να είναι ήσυχος σχετικά με την την αξιοπιστία του επιστημονικού πρωτοκόλλου διενέργειας των εξετάσεων και των αποτελεσμάτων.

Covid-19:  Rapid test σε προνομιακές τιμές για όλη την οικογένεια
© Affidea

Οι άνθρωποι της Affidea παραμένουν στη διάθεσή του κοινού καθημερινά. Αναλυτικότερα μπορείτε:

  • Να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για εξέταση ηλεκτρονικά μέσω του online booking
  • Να καλείτε στο διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί. Βρείτε εδώ το τηλέφωνο του Κέντρου που επιθυμείτε.
  • Να στέλνετε e-mail στο info.gr@affidea.com ή στο e-mail του Κέντρου που σας ενδιαφέρει.
  • Να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις μέσω της ιστοσελίδας www.affidea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ