Advertorial

Μεγάλος διαγωνισμός #waizsummer21 με δώρα για 2021 νικητές

Κέρδισε από τη δωρεάν ηλεκτρονική εφαρμογή waiz ένα κουπόνι 5 ευρώ για παραγγελία μέσω efood

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανθρώπινο χέρι που κρατά smartphone σε παραλία

Ετοιμάζεις βαλίτσες κι έχεις ήδη διαλέξει το αγαπημένο μέρος διακοπών; Ή είσαι στην πόλη και θέλεις να απολαύσεις έναν παγωμένο πρωινό καφέ, να κεράσεις ένα γλυκό στην παρέα, να τσιμπήσεις μια δροσερή σαλάτα στους ρυθμούς του καλοκαιριού;

Η δωρεάν ηλεκτρονική εφαρμογή waiz που μας βοηθά να διαχειριστούμε αποδοτικότερα τα οικονομικά μας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, είναι εδώ ώστε να κερδίζεις από την κάθε μέρα σου χρόνο και χρήματα. Για να μην ξεφύγει το budget σου και τρέχεις, σύνδεσε τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς, δες την πλήρη εικόνα των οικονομικών σου με κάθε λεπτομέρεια, αποταμίευσε έξυπνα με το waiz κι έφυγες! Με το νέο προφίλ του waiz, κατεβάζεις όλα τα reports σου στέλνοντάς τα στο email σου για να  έχεις συγκεντρωμένο όλο το αρχείο σου, όπου σε βολεύει, και να οργανώνεις τα οικονομικά σου ακόμα καλύτερα.

Κέρδισε το δώρο σου ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Κατέβασε το app, από Google Play (για Android) ή App Store (για iOS), σύνδεσε μία τουλάχιστον τράπεζα και πρόσθεσε στα σχόλια το tag #waizsummer21 σε μία τραπεζική συναλλαγή σου. Οι πρώτοι 2021 που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό #waizsummer21 κερδίζουν ένα κουπόνι efood αξίας 5€, και θα το λάβουν με e-mail από τo waiz με τη λήξη του διαγωνισμού, μετά τις 30 Αυγούστου 2021.

Γυναικεία χέρια που κρατούν smartphone

Με το waiz η οικονομία είναι στο χέρι σου, για να οργανώνεις ακόμα καλύτερα τη διαχείριση των χρημάτων σου, κατανοώντας τι ξοδεύεις και πού. Ανανεωμένο, ασφαλές με όλα τα security standards κι εμπλουτισμένο με νέα features, το waiz, φέρνει ακόμα περισσότερες έξυπνες λύσεις για να διώξουμε περισσότερα περιττά άγχη από την καθημερινότητά μας. Το καλοκαίρι μόλις έγινε πιο εύκολο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ