Αθλητισμος

«Βουντού βουντού και μια καρφίτσα μαύρη»!

Το πολιτικό μας σύστημα στα καλύτερα του, ψαρεύει ψηφαλάκια το 2017 με λογικές δεκαετίας ’80 

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348731-723919.jpg

Τώρα, θα μου πείτε, Ζουράρις είναι αυτός, όλο και κάτι θα έβρισκε για να... κλέψει την παράσταση, αφού και ο γίγας Μπογδάνος τον... προ(σ)κάλεσε μόνο και μόνο για να κάνει νούμερα η εκπομπή του. 

Η συνταγή είναι γνωστή: όσο περισσότερα και μεγαλύτερα νούμερα μαζεύονται σ’ ένα πάνελ και όσο απολαυστικότερες μαλακίες λένε, τόσο περισσότερος κόσμος παρακολουθεί και ενδιαφέρεται.

Λέει, λοιπόν, ο Μπογδάνος: «Πες μου μια ατάκα που θα κάνει ντόρο».

Κι ο αξιότιμος υφυπουργός, αρμόδιος σε θέματα Παιδείας(!) απαντά: «Επειδή είμαι στον Πειραιά, “βουντού βουντού - βουντού βουντού και μια καρφίτσα μαύρη”! Γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Και μετά, επειδή θα μας κόψουν, θα πούμε... “μπιπ μπιπ - μπιπ μπιπ καθίσανε, δέκα χιλιάδες γαύροι”». Το γνωστό... εμπνευσμένο σύνθημα που ακούγεται από την Θύρα 4, στην Τούμπα.

Τώρα ο (και) αρχηγός του κόμματος «Πυρίκαυστος Ελλάς» θα πάρει το σχετικό απόσπασμα, θα ανεβεί πάνω στις εκλογές και θα το πουλήσει στα ΠΑΟΚια της Θεσσαλονίκης, λέγοντάς τους προφανώς ότι με την ατάκα του τούς έκανε περήφανους και διέδωσε τον ποδοσφαιρικό τους πολιτισμό μέσα στην έδρα του γαύρου εχθρού. Εκείνοι, φυσικά, θα τους δώσουν μερικές εκατοντάδες κρίσιμες ψήφους που θα τον βοηθήσουν να ξαναβγεί βουλευτής για να συνεχίσει ίσως το έργο του (ποτέ δεν ξέρεις!) στο ίδιο ή σε άλλο υπουργείο.

Το πολιτικό μας σύστημα στα καλύτερα του, ψαρεύει ψηφαλάκια το 2017 με λογικές δεκαετίας ’80 μέσα σε κρίση οικονομική, πολιτική, ποδοσφαιρική και όχι μόνο...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ