Αθλητισμος

Πρόκριση - θρίλερ για την ΑΕΚ

Πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου παρότι έφερε 0-1 με τον Ολυμπιακό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351524-729298.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Το γκολ του Ρομαό στο 82ο λεπτό δεν έφτανε στον Ολυμπιακό για να κάνει την ανατροπή και ν' αποκλείσει την ΑΕΚ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, καθώς η «Ένωση» πέρασε χάρη στη νίκη της με 2-1 στο Καραϊσκάκη. 

Το ματς του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν αδιάφορο και κάκιστο για 80 λεπτά, όμως στο τέλος έγιναν τα... πάντα. Ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων έδωσε "ανάσα" σε έναν Ολυμπιακό που ήταν ανήμπορος να απειλήσει. Ο Ρομαό σκόραρε και το παιχνίδι ξαφνικά έγινε θρίλερ. 

Οι παίκτες της ΑΕΚ φοβήθηκαν και οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μια ανάσα από το πολυπόθητο 2-0, όταν ο Καρντόσο σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι! Στην αμέσως επόμενη φάση ο Αλμέιδα αστόχησε σε απίστευτο τετ α τετ, αλλά οι συγκινήσεις δεν είχαν τελειώσει. 

Μπορεί στις καθυστερήσεις να μην υπήρξαν πολλές φάσεις, όμως, η ΑΕΚ λίγο έλειψε να... αυτοκτονήσει, όταν ο τερματοφύλακάς της Ανέστης δέχτηκε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε για καθυστέρηση στην ίδια φάση. Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε το ματς με τον σέντερ φορ Αλμέιδα στο τέρμα αλλά δεν το πλήρωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ