Αθλητισμος

Μόνο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους ισχυρούς του Γιουρόπα

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κινδυνεύουν να πέσουν πάνω σε κάποιο μεγαθήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366584-758341.jpg
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Μόλις ολοκληρωθεί η κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα έρθει η ώρα γι’ αυτά του Γιουρόπα. Στις 2 το μεσημέρι, τρεις ελληνικές ομάδες θα μάθουν τη… μοίρα τους, στον δρόμο για τους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ είναι στο γκρουπ των ισχυρών και από τις 20 πιθανές αντιπάλους του, καμία δεν μπορεί να θεωρηθεί ανώτερή του. Άλλωστε και ο προπονητής του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είπε χθες ότι «με όποιον και να πέσουμε, θα πρέπει να περάσουμε, γιατί είμαστε το φαβορί». Πιο δύσκολες θεωρητικά για τους Θεσσαλονικείς, είναι οι Χάιντουκ, Ρόζενμποργκ, Ερυθρός Αστέρας, ενώ δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι κυπριακές ΑΕ Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας.

Αντίθετα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θέλουν μπόλικη δόση τύχης για να έχουν σοβαρές ελπίδες πρόκρισης. Ζενίτ, Άγιαξ, Ντινάμο Κιέβου, Μίλαν, Έβερτον, Φενέρμπαχτσε, Μπιλμπάο, αλλά και Μαρσέιγ σαφώς και θεωρούνται ανεπιθύμητες. Πιο βατές μοιάζουν οι Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Παρτιζάν, Αούστρια, Μίντιλαντ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που «παίζονται» από τις δύο ελληνικές ομάδες που βρίσκονται στους ανίσχυρους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ