ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Elysium On Line

Χρηματοδότησε το καινούριο κόμικ του Ηλία Κυριαζή…
5

5
  • Shares

Αν αυτές τις μέρες γυρίσεις εντυπωσιασμένος από το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικ της Αθήνας και θελήσεις να συνεισφέρεις κάπως στην ανάπτυξη της ένατης τέχνης σε καιρούς πραγματικά δύσκολους, το Elysium On Line σε περιμένει.

Ο Ηλίας Κυριαζής είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους έλλήνες κομίστες της τελευταίας δεκαετίας. Παιδί της σκηνής του «9», έκανε breakthrough με τις ιστορίες του Βίκτωρα στα Μανιφέστο (Ένα & Δύο), συνέχισε με μια σειρά από αξιόλογες εκδόσεις σε Giganto και στη «Συλλογή του 9» με τελευταίο το εξαιρετικό Μια Καρδιά Για Τον Λεοντόκαρδο (Jemma Press, 2011). Παράλληλα, έψαξε το δρόμο του και στα δύσκολα μονοπάτια του διεθνούς ανταγωνισμού εικονογραφώντας ιστορίες για labels του εξωτερικού.

image

 Οι καινούριοι του φίλοι λέγονται Paul, Anne και Zarya. Ένας προγραμματιστής, η αδελφή του και μια goth έφηβη. Τους συνδέει ένα site κοινωνικής δικτύωσης. Με μια μικρή ιδιομορφία. Στο Elysium μπορείς να συνομιλείς με τους νεκρούς αγαπημένους σου και οι τρεις ήρωές της ιστορίας έχουν ο καθένας τους λόγους του για να το επιθυμεί. Ο Paul αισθάνεται πιο άνετα με τους πεθαμένους, η Anne λαχταρά να βρεθεί με τον μακαρίτη άντρα της και η Zarya βλέπει τον θάνατο ως μια ακόμα εφηβική περιπέτεια. Όλοι περιμένουν το επίσημο λανσάρισμά του Elysium τον Οκτώβριο του 2021, αλλά θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι που δεν φαντάζονται. Οι νεκροί μας μισούν. Και περιμένουν την επίσημη μέρα της κυκλοφορίας για να μας το δείξουν για τα καλά.

Το στόρι του Elysium On Line είναι παραπάνω από ιντριγκαδόρικο. Ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με το συνήθες σαρδόνιο χιούμορ του Κυριαζή και την γκαραντί σχεδιαστική του δεινότητα. Μόνο που πρέπει να τον βοηθήσουμε για να το κυκλοφορήσει. Όπως τόσοι άλλοι ομότεχνοί του κατέφυγε στη μέθοδο του crowdfunding και μας ζητά να γίνουμε χρηματοδότες του πρότζεκτ.

image


Στην πλατφόρμα του indiegogo, μπορείς να δεις τα επίπεδα συνεισφοράς σου και τα perks που συνεπάγονται. Αν θες να τραγουδήσεις απλά ‘stand by me’ και συμβολικά να τονίσεις την παρουσία σου μπορείς να καταθέσεις $7 (και να πάρεις για αντάλλαγμα μια PDF version του κόμικ, καθώς κι ένα promo pack). Ο δημιουργός να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσει. Αν πάλι ξεπεράσεις τις επιλογές των $20, 25, 30, 35, 50, 80, 220, 250, 350 κι αποφασίσεις να συμμετέχεις με $1000 θα έχεις κερδίσει την αιώνια ευγνωμοσύνή του και το ‘Grand Sponsor Pack’ έχοντας εξασφαλίσει – ανάμεσα σε πολλά άλλα – και την παρουσία (δική σου ή του brand που έχεις/εκπροσωπείς) στην ιστορία.

Εδώ ο δημιουργός μας τα λέει καλύτερα…

Ο στόχος είναι τα $7500. Αυτή τη στιγμή η καταμέτρηση δείχνει κάτι λιγότερο από $4000 και η προθεσμία λήγει σε 32 μέρες. Τι σημαίνει αυτό; Αν δεν μαζευτεί το ποσό, όσοι δήλωσαν την προθυμία τους, δε χάνουν τα χρήματά τους αφού μέχρι τότε δεν χρεώνεται καμία κάρτα ή λογαριασμός Paypal.

Το Elysium On Line αναπτύσσεται σε 96 σελίδες. Για να βρουν το δρόμο για το τυπογραφείο πρέπει να βάλεις κι εσύ το χέρι στην τσέπη. Όσο βαθιά θέλεις…

 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

VIRAL
27.06.2017 - 07:00
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
27.06.2017 - 07:00
ΕΛΛΑΔΑ
26.06.2017 - 10:36
Ο Θανάσης και ο Γιάννης βρέθηκαν το Σάββατο 24/6 στη Στέγη για να μιλήσουν για όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά
SOCIAL
25.06.2017 - 21:16
Η τρελή διαφήμιση από τη Σουηδία για το «Internet of sh**t»
LIFE
25.06.2017 - 12:47
Κάτω από ένα μικροσκόπιο ο κόσμος της άμμου παίρνει νέες διαστάσεις
URBAN CULTURE
25.06.2017 - 12:45
Η ιστορία του Noselide και η ανακάλυψη πλαστικοποιημένων σανιδιών
25.06.2017