- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σπύρος Μπιμπίλας: Ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τις καταγγελίες που φτάνουν στα γραφεία και την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.
«Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται. Έχω χάσει τον ύπνο μου», είπε σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» ο Σπύρος Μπιμπίλας, σχετικά με τις καταγγελίες για πρόσωπα του χώρου του θεάματος που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ.
«Είναι πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο φυσικά στη ζωή μου και στην καριέρα μου, αυτή τη στιγμή κατηγορείται κι εγώ είμαι σε αυτή τη θέση μου είμαι και ασφαλώς πρέπει να έχω μια πολύ σωστή και σαφή θέση», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και προσέθεσε: «Η σιωπή λέει πιο πολλά από τα λόγια».
«Τη μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή, εκείνο το βράδυ που περιμέναμε όλοι να δούμε αν θα προφυλακιστεί, δέχθηκα μηνύματα αγάπης από όλη την Ελλάδα. Και σκέφτηκα εκείνη την ώρα αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σπύρος Μπιμπίλας και προσέθεσε: «Στο παρελθόν οι ηθοποιοί αδιαφορούσαν για το Σωματείο. Κάθε επίθεση που γίνεται, φέρνει νέα μέλη. Ευχαριστούμε πολύ για τις επιθέσεις. Θα γίνει το πιο σημαντικό σωματείο της χώρας και θα δίνει μηνύματα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, το Fanzone του event, στο ΟΑΚΑ, θα ανοίξει δωρεάν για το κοινό, από τις 10:00 το πρωί
Σε καθοριστικό στάδιο προχωρά η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία
Πώς περιέγραψε το συμβάν
Ο ρόλος του 37χρονου που συνελήφθη
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και πάλι από σήμερα το βράδυ
Ολοκληρώθηκε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της 26ης Σεπτεμβρίου – Οι τελευταίες πρόβες, οι εκπλήξεις του σόου, οι ώρες προσέλευσης και η παράταση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ
Πώς ξεγελούσαν τα θύματά τους
Από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου στο DAIS, το HeartMath 3.0 φέρνει στο επίκεντρο την ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτορρύθμιση, την εργασιακή ευεξία και τη λήψη αποφάσεων υπό πίεση
Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει η κακοκαιρία και από πότε
Το βαρύ όχημα ακινητοποιήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.